- Bewaar

- Bewaar
Visserswraps met nectarine
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Caprice des Anges 'Grain de Gris' I.G.P. Vallée du Paradis
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Breng de yoghurt op smaak met de olijfolie, de rest van het limoensap, het bieslook, zwarte peper en zout.
-
Prak de eieren fijn. Meng met de makreel en 2/3 van de yoghurtdressing.
-
Besmeer de wraps met hummus en verdeel er de krulsla over. Lepel een dikke streep van de makreelvulling in het midden van de wraps en verdeel er de nectarine en de avocado over. Kruid met zwarte peper en lepel er de rest van de dressing over.
-
Vouw de boven- en onderkant over de vulling en rol dan strak op. Snij elke wrap in schuin in 2.
Neem de wraps mee in bakpapier, met de snijvlakken tegen elkaar. Zo vallen de ingrediënten er niet uit.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Caprice des Anges 'Grain de Gris' I.G.P. Vallée du Paradis
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Breng de yoghurt op smaak met de olijfolie, de rest van het limoensap, het bieslook, zwarte peper en zout.
-
Prak de eieren fijn. Meng met de makreel en 2/3 van de yoghurtdressing.
-
Besmeer de wraps met hummus en verdeel er de krulsla over. Lepel een dikke streep van de makreelvulling in het midden van de wraps en verdeel er de nectarine en de avocado over. Kruid met zwarte peper en lepel er de rest van de dressing over.
-
Vouw de boven- en onderkant over de vulling en rol dan strak op. Snij elke wrap in schuin in 2.
Neem de wraps mee in bakpapier, met de snijvlakken tegen elkaar. Zo vallen de ingrediënten er niet uit.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Caprice des Anges 'Grain de Gris' I.G.P. Vallée du Paradis