Visserswraps met nectarine
Visserswraps met nectarine

Visserswraps met nectarine

Lunch
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 450 kcal
Vet 24.7 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraat 36.6 g
Suiker 6.2 g
Vezel 2.1 g
Eiwit 19.3 g
Zout 1.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Breng de yoghurt op smaak met de olijfolie, de rest van het limoensap, het bieslook, zwarte peper en zout.

  3. Prak de eieren fijn. Meng met de makreel en 2/3 van de yoghurtdressing.

  4. Besmeer de wraps met hummus en verdeel er de krulsla over. Lepel een dikke streep van de makreelvulling in het midden van de wraps en verdeel er de nectarine en de avocado over. Kruid met zwarte peper en lepel er de rest van de dressing over.

  5. Vouw de boven- en onderkant over de vulling en rol dan strak op. Snij elke wrap in schuin in 2.

Tip

Neem de wraps mee in bakpapier, met de snijvlakken tegen elkaar. Zo vallen de ingrediënten er niet uit.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Breng de yoghurt op smaak met de olijfolie, de rest van het limoensap, het bieslook, zwarte peper en zout.

  3. Prak de eieren fijn. Meng met de makreel en 2/3 van de yoghurtdressing.

  4. Besmeer de wraps met hummus en verdeel er de krulsla over. Lepel een dikke streep van de makreelvulling in het midden van de wraps en verdeel er de nectarine en de avocado over. Kruid met zwarte peper en lepel er de rest van de dressing over.

  5. Vouw de boven- en onderkant over de vulling en rol dan strak op. Snij elke wrap in schuin in 2.

Tip

Neem de wraps mee in bakpapier, met de snijvlakken tegen elkaar. Zo vallen de ingrediënten er niet uit.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 450 kcal
Vet 24.7 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraat 36.6 g
Suiker 6.2 g
Vezel 2.1 g
Eiwit 19.3 g
Zout 1.7 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Caprice des Anges 'Grain de Gris' I.G.P. Vallée du Paradis

Bekijk het recept digitaal