- Bewaar

- Bewaar
Vissoep met limoen en kokosmelk
Onze drankensuggesties
Wijn Casa Mayor Chardonnay `Old Vines' Chili Wijn Hardys Chardonnay-Semillon Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de kabeljauwfilets oppervlakkig ontdooien. Snij in 4 gelijke porties.
-
Snij 1 limoen in 4 en pers de andere limoen uit.
-
Snij de cocktailtomaten in 2 en de wortelen in staafjes.
-
Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in stukjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in fijne reepjes.
-
Snipper de sjalotten en de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de sjalotten glazig. Voeg de diepgevroren scampi's toe en kruid met het kerriepoeder en de cayennepeper. Bak 4 min. en haal uit de kookpot.
-
Giet de kokosmelk in dezelfde kookpot samen met 1 dl water, de paprikareepjes en de wortelstaafjes. Verkruimel er het bouillonblokje over. Laat 10 min. zachtjes sudderen.
-
Voeg de broccoliroosjes en -stukjes toe, samen met het limoensap en de sojasaus. Leg er de stukken kabeljauw op en laat 5 min. sudderen.
-
Voeg de kerstomaatjes en de scampi's toe. Laat nog 2 min. warm worden. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de vissoep over diepe borden en bestrooi met de koriander. Garneer elk bord met een partje limoen. Geef er een stukje brood bij als u de soep serveert als voorgerecht. Als hoofdgerecht geeft u er nog 250 g gekookte basmatirijst of Thaise rijst bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Casa Mayor Chardonnay `Old Vines' Chili Wijn Hardys Chardonnay-Semillon Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de kabeljauwfilets oppervlakkig ontdooien. Snij in 4 gelijke porties.
-
Snij 1 limoen in 4 en pers de andere limoen uit.
-
Snij de cocktailtomaten in 2 en de wortelen in staafjes.
-
Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in stukjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in fijne reepjes.
-
Snipper de sjalotten en de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de sjalotten glazig. Voeg de diepgevroren scampi's toe en kruid met het kerriepoeder en de cayennepeper. Bak 4 min. en haal uit de kookpot.
-
Giet de kokosmelk in dezelfde kookpot samen met 1 dl water, de paprikareepjes en de wortelstaafjes. Verkruimel er het bouillonblokje over. Laat 10 min. zachtjes sudderen.
-
Voeg de broccoliroosjes en -stukjes toe, samen met het limoensap en de sojasaus. Leg er de stukken kabeljauw op en laat 5 min. sudderen.
-
Voeg de kerstomaatjes en de scampi's toe. Laat nog 2 min. warm worden. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de vissoep over diepe borden en bestrooi met de koriander. Garneer elk bord met een partje limoen. Geef er een stukje brood bij als u de soep serveert als voorgerecht. Als hoofdgerecht geeft u er nog 250 g gekookte basmatirijst of Thaise rijst bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Casa Mayor Chardonnay `Old Vines' Chili Wijn Hardys Chardonnay-Semillon Australië