- Bewaar

- Bewaar
Visvinkjes met kleurrijke groenten en kruidenkaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de visvinkjes oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1/2 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 1/2 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de sjalot glazig.
-
Doe er de blokjes paprika en courgette bij en leg daarop de visvinkjes.
-
Giet er de visbouillon over, kruid met peper en zout en laat op een zacht vuur 20 min. garen.
-
Meng de kruidenkaas onder de groenten.
-
Afwerking:
-
Verdeel de paprika- en courgetteblokjes over de borden en leg er de visvinkjes bovenop. Serveer met natuuraardappelen of aardappelpuree.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de visvinkjes oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1/2 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 1/2 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de sjalot glazig.
-
Doe er de blokjes paprika en courgette bij en leg daarop de visvinkjes.
-
Giet er de visbouillon over, kruid met peper en zout en laat op een zacht vuur 20 min. garen.
-
Meng de kruidenkaas onder de groenten.
-
Afwerking:
-
Verdeel de paprika- en courgetteblokjes over de borden en leg er de visvinkjes bovenop. Serveer met natuuraardappelen of aardappelpuree.