Visvinkjes met kleurrijke groenten en kruidenkaas
Visvinkjes met kleurrijke groenten en kruidenkaas

Visvinkjes met kleurrijke groenten en kruidenkaas

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 440 kcal
Vet 30 g
Koolhydraat 9.1 g
Eiwit 32.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. Laat de visvinkjes oppervlakkig ontdooien en dep droog.

  4. Snipper het knoflook en de sjalot fijn.

  5. Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1/2 cm.

  6. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 1/2 cm.

  7. Bereiding:
  8. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de sjalot glazig.

  9. Doe er de blokjes paprika en courgette bij en leg daarop de visvinkjes.

  10. Giet er de visbouillon over, kruid met peper en zout en laat op een zacht vuur 20 min. garen.

  11. Meng de kruidenkaas onder de groenten.

  12. Afwerking:
  13. Verdeel de paprika- en courgetteblokjes over de borden en leg er de visvinkjes bovenop. Serveer met natuuraardappelen of aardappelpuree.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. Laat de visvinkjes oppervlakkig ontdooien en dep droog.

  4. Snipper het knoflook en de sjalot fijn.

  5. Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1/2 cm.

  6. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 1/2 cm.

  7. Bereiding:
  8. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de sjalot glazig.

  9. Doe er de blokjes paprika en courgette bij en leg daarop de visvinkjes.

  10. Giet er de visbouillon over, kruid met peper en zout en laat op een zacht vuur 20 min. garen.

  11. Meng de kruidenkaas onder de groenten.

  12. Afwerking:
  13. Verdeel de paprika- en courgetteblokjes over de borden en leg er de visvinkjes bovenop. Serveer met natuuraardappelen of aardappelpuree.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 440 kcal
Vet 30 g
Koolhydraat 9.1 g
Eiwit 32.7 g

Bekijk het recept digitaal