- Bewaar

- Bewaar
Visvinkjes met wittekool en gemberdressing
Onze drankensuggesties
Wijn Bourgogne A.O.P. `Les Cailloux' - Chardonnay Albert Bichot Domaine Boyar Chardonnay-Sauvignon - Bulgarije
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de wittekool in fijne reepjes.
-
Rasp de gember.
-
Snipper het bieslook fijn. Hou enkele sprietjes apart voor de afwerking.
-
Bereiding:
-
Smelt 2 eetl. boter in een kookpot en stoof de reepjes wittekool 3 min.
-
Voeg 2 dl visbouillon en de witte wijn toe. Kruid naar smaak met peper en zout. Leg de diepgevroren visvinkjes op de wittekool, dek af en laat 20 min. koken.
-
Maak intussen de gemberdressing: giet 1 dl visbouillon in een steelpannetje en breng aan de kook. Voeg de geraspte gember en het fijngesnipperde bieslook toe en laat 2 min. koken. Klop er 2 eetl. boter onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de wittekool en de visvinkjes over de borden. Versier met een sprietje bieslook en lepel er de gemberdressing rond. Dien op met gekookte aardappelen, kroketten of zelfgemaakte rösti's.
Onze drankensuggesties
Wijn Bourgogne A.O.P. `Les Cailloux' - Chardonnay Albert Bichot Domaine Boyar Chardonnay-Sauvignon - Bulgarije
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de wittekool in fijne reepjes.
-
Rasp de gember.
-
Snipper het bieslook fijn. Hou enkele sprietjes apart voor de afwerking.
-
Bereiding:
-
Smelt 2 eetl. boter in een kookpot en stoof de reepjes wittekool 3 min.
-
Voeg 2 dl visbouillon en de witte wijn toe. Kruid naar smaak met peper en zout. Leg de diepgevroren visvinkjes op de wittekool, dek af en laat 20 min. koken.
-
Maak intussen de gemberdressing: giet 1 dl visbouillon in een steelpannetje en breng aan de kook. Voeg de geraspte gember en het fijngesnipperde bieslook toe en laat 2 min. koken. Klop er 2 eetl. boter onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de wittekool en de visvinkjes over de borden. Versier met een sprietje bieslook en lepel er de gemberdressing rond. Dien op met gekookte aardappelen, kroketten of zelfgemaakte rösti's.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Bourgogne A.O.P. `Les Cailloux' - Chardonnay Albert Bichot Domaine Boyar Chardonnay-Sauvignon - Bulgarije