- Bewaar

- Bewaar
Visvinkjes op een bedje van prei
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Les 4 Pierres Colombard-Chardonnay I.G.P. Côtes de Gascogne
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Snij het wit en een beetje groen van de preien in ringen.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot glazig.
-
Voeg de preiringen, de witte wijn, peper en zout toe. Laat 5 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Leg de diepgevroren visvinkjes op de prei, bestrooi met het kruidentuiltje en laat 20 min. afgedekt sudderen op een zacht vuur.
-
Kook intussen de verse tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Haal de vis uit de kookpot. Voeg de lichte room bij de prei en laat eventjes inkoken op een hoog vuur.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta met prei over de borden en leg er de visvinkjes op.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 6 maand Bereiding (20 min.) 1 Snij 100 g preiwit in ringen. 2 Kook de prei 15 min. in een bodempje water met 50 g verse tagliatelle. 3 Mix alles en voeg 1 koffiel. plantaardige olie toe.
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Les 4 Pierres Colombard-Chardonnay I.G.P. Côtes de Gascogne
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Snij het wit en een beetje groen van de preien in ringen.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot glazig.
-
Voeg de preiringen, de witte wijn, peper en zout toe. Laat 5 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Leg de diepgevroren visvinkjes op de prei, bestrooi met het kruidentuiltje en laat 20 min. afgedekt sudderen op een zacht vuur.
-
Kook intussen de verse tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Haal de vis uit de kookpot. Voeg de lichte room bij de prei en laat eventjes inkoken op een hoog vuur.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta met prei over de borden en leg er de visvinkjes op.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 6 maand Bereiding (20 min.) 1 Snij 100 g preiwit in ringen. 2 Kook de prei 15 min. in een bodempje water met 50 g verse tagliatelle. 3 Mix alles en voeg 1 koffiel. plantaardige olie toe.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Les 4 Pierres Colombard-Chardonnay I.G.P. Côtes de Gascogne