- Bewaar

- Bewaar
Viswok à la forestière
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Snipper de sjalot en het knoflookteentje fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. zonnebloemolie in een wok. Roerbak een kleine portie vis ± 3 min. Kruid met peper en zout. Haal de gebakken vis uit de wok en roerbak een volgende portie. Kruid telkens met peper en zout. Voeg indien nodig een beetje olie toe. Neem de vis uit de wok en zet opzij.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. zonnebloemolie in de wok en roerbak de fijngesnipperde sjalot en het knoflook 1 min.
-
Voeg de diepgevroren groentemix toe en roerbak 2 min.
-
Breng op smaak met de sojasaus, de ketchup en het paprika-, kerrie- en gemberpoeder. Meng goed.
-
Voeg de wokmie toe en giet er de visfond over. Laat verder garen tot al het vocht opgenomen is.
-
Doe de visstukjes opnieuw in de wok en warm alles ± 2 min. goed op.
Orvieto Classico D.O.C. - Villa Sopita - Umbria Italië Diane de Nages - A.O.P. Costières de Nîmes
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Snipper de sjalot en het knoflookteentje fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. zonnebloemolie in een wok. Roerbak een kleine portie vis ± 3 min. Kruid met peper en zout. Haal de gebakken vis uit de wok en roerbak een volgende portie. Kruid telkens met peper en zout. Voeg indien nodig een beetje olie toe. Neem de vis uit de wok en zet opzij.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. zonnebloemolie in de wok en roerbak de fijngesnipperde sjalot en het knoflook 1 min.
-
Voeg de diepgevroren groentemix toe en roerbak 2 min.
-
Breng op smaak met de sojasaus, de ketchup en het paprika-, kerrie- en gemberpoeder. Meng goed.
-
Voeg de wokmie toe en giet er de visfond over. Laat verder garen tot al het vocht opgenomen is.
-
Doe de visstukjes opnieuw in de wok en warm alles ± 2 min. goed op.
Orvieto Classico D.O.C. - Villa Sopita - Umbria Italië Diane de Nages - A.O.P. Costières de Nîmes