Viswok à la forestière
Viswok à la forestière

Viswok à la forestière

25 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 532 kcal
Vet 12.8 g
Koolhydraat 56 g
Eiwit 42.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.

  3. Snipper de sjalot en het knoflookteentje fijn.

  4. Bereiding:
  5. Verhit 1 eetl. zonnebloemolie in een wok. Roerbak een kleine portie vis ± 3 min. Kruid met peper en zout. Haal de gebakken vis uit de wok en roerbak een volgende portie. Kruid telkens met peper en zout. Voeg indien nodig een beetje olie toe. Neem de vis uit de wok en zet opzij.

  6. Verhit opnieuw 1 eetl. zonnebloemolie in de wok en roerbak de fijngesnipperde sjalot en het knoflook 1 min.

  7. Voeg de diepgevroren groentemix toe en roerbak 2 min.

  8. Breng op smaak met de sojasaus, de ketchup en het paprika-, kerrie- en gemberpoeder. Meng goed.

  9. Voeg de wokmie toe en giet er de visfond over. Laat verder garen tot al het vocht opgenomen is.

  10. Doe de visstukjes opnieuw in de wok en warm alles ± 2 min. goed op.

Tip

Orvieto Classico D.O.C. - Villa Sopita - Umbria Italië Diane de Nages - A.O.P. Costières de Nîmes

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.

  3. Snipper de sjalot en het knoflookteentje fijn.

  4. Bereiding:
  5. Verhit 1 eetl. zonnebloemolie in een wok. Roerbak een kleine portie vis ± 3 min. Kruid met peper en zout. Haal de gebakken vis uit de wok en roerbak een volgende portie. Kruid telkens met peper en zout. Voeg indien nodig een beetje olie toe. Neem de vis uit de wok en zet opzij.

  6. Verhit opnieuw 1 eetl. zonnebloemolie in de wok en roerbak de fijngesnipperde sjalot en het knoflook 1 min.

  7. Voeg de diepgevroren groentemix toe en roerbak 2 min.

  8. Breng op smaak met de sojasaus, de ketchup en het paprika-, kerrie- en gemberpoeder. Meng goed.

  9. Voeg de wokmie toe en giet er de visfond over. Laat verder garen tot al het vocht opgenomen is.

  10. Doe de visstukjes opnieuw in de wok en warm alles ± 2 min. goed op.

Tip

Orvieto Classico D.O.C. - Villa Sopita - Umbria Italië Diane de Nages - A.O.P. Costières de Nîmes

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 532 kcal
Vet 12.8 g
Koolhydraat 56 g
Eiwit 42.6 g

Bekijk het recept digitaal