- Bewaar

- Bewaar
Viswok met aubergine en oestersaus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de aubergine in blokjes.
-
Verwijder de pitten en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij hem in blokjes.
-
Scheur de oesterzwammen in reepjes.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in de wok en bak de aubergine en de paprika 5 min. al roerend.
-
Voeg de oesterzwammen toe en roerbak 1 min.
-
Voeg de diepgevroren vis toe, met de oestersaus en sojasaus. Roerbak 5 min. Breng op smaak met peper en zout en het sap van een limoen.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de koriander en serveer met eiermie of rijst.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de aubergine in blokjes.
-
Verwijder de pitten en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij hem in blokjes.
-
Scheur de oesterzwammen in reepjes.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in de wok en bak de aubergine en de paprika 5 min. al roerend.
-
Voeg de oesterzwammen toe en roerbak 1 min.
-
Voeg de diepgevroren vis toe, met de oestersaus en sojasaus. Roerbak 5 min. Breng op smaak met peper en zout en het sap van een limoen.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de koriander en serveer met eiermie of rijst.