- Bewaar

- Bewaar
Vlaskaas met perenchutney
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Valmer - A.O.P. Vouvray
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snipper 1 ui en 3 cm geschilde gember fijn. Schil 2 peren (conference) en snij in blokjes van 1 cm. Snij 200 g Vlaskaas (blok) in kleine blokjes.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui glazig. Voeg de blokjes peer, de gember, 1 kaneelstokje en 2 kruidnagels toe.
-
Bestrooi met 100 g donkerbruine suiker.
-
Giet er 1 dl appelazijn bij en laat 20 à 25 min. afgedekt stoven op een zacht vuur. Kruid met cayennepeper, peper en zout.
-
Verdeel de perenchutney en de kaasblokjes over 20 aperitieflepeltjes of -glaasjes.
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Valmer - A.O.P. Vouvray
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snipper 1 ui en 3 cm geschilde gember fijn. Schil 2 peren (conference) en snij in blokjes van 1 cm. Snij 200 g Vlaskaas (blok) in kleine blokjes.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui glazig. Voeg de blokjes peer, de gember, 1 kaneelstokje en 2 kruidnagels toe.
-
Bestrooi met 100 g donkerbruine suiker.
-
Giet er 1 dl appelazijn bij en laat 20 à 25 min. afgedekt stoven op een zacht vuur. Kruid met cayennepeper, peper en zout.
-
Verdeel de perenchutney en de kaasblokjes over 20 aperitieflepeltjes of -glaasjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Valmer - A.O.P. Vouvray