- Bewaar

- Bewaar
Vleesbrood met gebakken uien en andijviestoemp
Onze drankensuggesties
Wijn Les Peyrières Cru des Côtes du Rhône A.O.P. Rasteau Bier Postel Dubbel Donker abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
altijd de laagste prijs
-
3.3p.p
-
1 u.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C. Zet het vleesbrood 1 u. in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen de andijvie in fijne reepjes en de uien in fijne ringen.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook ± 20 min. in lichtgezouten water. Voeg de laatste 5 min. de andijvie toe. Giet af en kruid met peper en zout. Prak grof.
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de uiringen ± 10 min. goudbruin op een zacht vuur.
-
Haal het vleesbrood uit de oven en snij in fijne sneetjes. Serveer met de gebakken uiringen, de andijviestoemp en de mosterd.
Onze drankensuggesties
Wijn Les Peyrières Cru des Côtes du Rhône A.O.P. Rasteau Bier Postel Dubbel Donker abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
altijd de laagste prijs
-
3.3p.p
-
1 u.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C. Zet het vleesbrood 1 u. in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen de andijvie in fijne reepjes en de uien in fijne ringen.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook ± 20 min. in lichtgezouten water. Voeg de laatste 5 min. de andijvie toe. Giet af en kruid met peper en zout. Prak grof.
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de uiringen ± 10 min. goudbruin op een zacht vuur.
-
Haal het vleesbrood uit de oven en snij in fijne sneetjes. Serveer met de gebakken uiringen, de andijviestoemp en de mosterd.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Les Peyrières Cru des Côtes du Rhône A.O.P. Rasteau Bier Postel Dubbel Donker abdijbier