- Bewaar

- Bewaar
Vleeskoek met gebakken courgetteschijfjes en Griekse pasta
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Réserve des Tuguets A.O.P. Madiran
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de courgettes in schijven van 1/2 cm.
-
Hak de blaadjes basilicum grof.
-
Snipper het knoflook fijn
-
Hak de cashewnoten grof. Bak goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de boter in stukjes over de vleeskoek. Bak 45 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de helft van de courgette 3 min. goudbruin aan elke kant. Meng er de helft van het knoflook, 1/4 van het basilicum en de helft van de cashewnoten onder. Kruid met peper en zout. Laat uitlekken op keukenpapier. Herhaal deze stap voor de tweede helft van de courgette.
-
Kook de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Roer er de tomatenpuree en de rest van het basilicum onder. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij de vleeskoek in schuine sneetjes. Verdeel over de borden en serveer met de courgette en de Griekse pasta.
Peuter eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter. + 18 maand Bereiding (15 min.) 1 Snij 100 g courgette in stukjes. Kook samen met 30 g Griekse pasta 15 min. gaar. Giet af. 2 Verhit intussen 1 koffiel. plantaardige olie in een pan en bak 30 g vleeskoek gaar. Voeg 3 fijngesnipperde blaadjes basilicum toe. Kruid met een beetje peper. 3 Snij in hapklare stukjes en meng onder elkaar.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Réserve des Tuguets A.O.P. Madiran
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de courgettes in schijven van 1/2 cm.
-
Hak de blaadjes basilicum grof.
-
Snipper het knoflook fijn
-
Hak de cashewnoten grof. Bak goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de boter in stukjes over de vleeskoek. Bak 45 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de helft van de courgette 3 min. goudbruin aan elke kant. Meng er de helft van het knoflook, 1/4 van het basilicum en de helft van de cashewnoten onder. Kruid met peper en zout. Laat uitlekken op keukenpapier. Herhaal deze stap voor de tweede helft van de courgette.
-
Kook de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Roer er de tomatenpuree en de rest van het basilicum onder. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij de vleeskoek in schuine sneetjes. Verdeel over de borden en serveer met de courgette en de Griekse pasta.
Peuter eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter. + 18 maand Bereiding (15 min.) 1 Snij 100 g courgette in stukjes. Kook samen met 30 g Griekse pasta 15 min. gaar. Giet af. 2 Verhit intussen 1 koffiel. plantaardige olie in een pan en bak 30 g vleeskoek gaar. Voeg 3 fijngesnipperde blaadjes basilicum toe. Kruid met een beetje peper. 3 Snij in hapklare stukjes en meng onder elkaar.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Réserve des Tuguets A.O.P. Madiran