- Bewaar

- Bewaar
Vogels zonder kop met paprika en couscous
Onze drankensuggesties
Wijn Le Fort-du-Bois A.O.P. Saint-Emilion
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de pitten en witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in gelijke blokjes van 2 cm.
-
Snij de sjalotten in 6 of 8 (naargelang de dikte).
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een hoge braadpan en bak de vogels zonder kop aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de sjalotten en de paprikablokjes toe. Kruid met de ras el hanout en overgiet met 2 dl kippenbouillon. Laat 15 min. sudderen op een matig vuur.
-
Overgiet intussen de couscous met dl kippenbouillon en laat 7 min. zwellen. Maak los met een vork en meng er de boter onder. Breng op smaak met peper en zout en roer er de peterselie onder.
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm, samen met de helft van de paprikablokjes.
-
Mix de andere helft van de paprikablokjes met de verse kaas en breng op smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Lepel wat saus op het bord en leg er het vlees en de paprikablokjes op. Serveer er de couscous bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Le Fort-du-Bois A.O.P. Saint-Emilion
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de pitten en witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in gelijke blokjes van 2 cm.
-
Snij de sjalotten in 6 of 8 (naargelang de dikte).
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een hoge braadpan en bak de vogels zonder kop aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de sjalotten en de paprikablokjes toe. Kruid met de ras el hanout en overgiet met 2 dl kippenbouillon. Laat 15 min. sudderen op een matig vuur.
-
Overgiet intussen de couscous met dl kippenbouillon en laat 7 min. zwellen. Maak los met een vork en meng er de boter onder. Breng op smaak met peper en zout en roer er de peterselie onder.
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm, samen met de helft van de paprikablokjes.
-
Mix de andere helft van de paprikablokjes met de verse kaas en breng op smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Lepel wat saus op het bord en leg er het vlees en de paprikablokjes op. Serveer er de couscous bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Le Fort-du-Bois A.O.P. Saint-Emilion