- Bewaar

- Bewaar
Volkorenwafels met abrikozen
Onze drankensuggesties
andere Graindor Mokka
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwarm de melk op een zacht vuur tot ze lauw is. Los er de verse gist in op (als u verse gist gebruikt).
-
Snij de gedroogde abrikozen in kleine stukjes.
-
Kluts de eieren.
-
Bereiding:
-
Meng de bloem met het zout en de droge gist (als u droge gist gebruikt).
-
Maak een kuiltje in het midden en giet er de lauwe melk, de geklutste eieren, de honing en de zonnebloemolie in. Meng goed door elkaar tot een glad beslag.
-
Dek het beslag af met een keukenhanddoek en laat 1 u. rijzen tot het in volume is verdubbeld.
-
Roer er daarna de stukjes gedroogde abrikoos en de sesamzaadjes onder.
-
Verhit een wafelijzer en bak de wafels aan beide kanten mooi bruin.
-
Laat afkoelen op een taartrooster tot ze lauw zijn.
Onze drankensuggesties
andere Graindor Mokka
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwarm de melk op een zacht vuur tot ze lauw is. Los er de verse gist in op (als u verse gist gebruikt).
-
Snij de gedroogde abrikozen in kleine stukjes.
-
Kluts de eieren.
-
Bereiding:
-
Meng de bloem met het zout en de droge gist (als u droge gist gebruikt).
-
Maak een kuiltje in het midden en giet er de lauwe melk, de geklutste eieren, de honing en de zonnebloemolie in. Meng goed door elkaar tot een glad beslag.
-
Dek het beslag af met een keukenhanddoek en laat 1 u. rijzen tot het in volume is verdubbeld.
-
Roer er daarna de stukjes gedroogde abrikoos en de sesamzaadjes onder.
-
Verhit een wafelijzer en bak de wafels aan beide kanten mooi bruin.
-
Laat afkoelen op een taartrooster tot ze lauw zijn.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
andere Graindor Mokka