- Bewaar

- Bewaar
Voorjaarsminestrone
Onze drankensuggesties
Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de wortelen en snij in de lengte in 2 en daarna in schuine stukken van 2 cm.
-
Snij de aspergepunten in 3 schuine stukken.
-
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes.
-
Schep bolletjes uit de courgette met een meloenschepje.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de lente-uitjes in ringetjes.
-
Snij de grotere boschampignons in stukken.
-
Maak schilfers van de parmezaan met een dunschiller.
-
Pluk de blaadjes basilicum.
-
Bereiding:
-
(30 min.)
-
Kook de kwarteleitjes 3 min. gaar in kokend water. Giet af en laat afkoelen. Pel ze en snij in de lengte in 2.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook en 3/4 van de lente-uitjes glazig.
-
Voeg de wortelen toe en laat 2 min. stoven. Kruid met peper.
-
Overgiet met 2 L water en verkruimel er de bouillonblokjes over. Laat 20 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Voeg 7 min. voor het einde van de kooktijd de pastahoorntjes en de courgettebolletjes toe. Voeg 5 min. voor het einde de diepgevroren erwten, de champignons, de bloemkoolroosjes en de aspergepunten toe.
-
Afwerking:
-
Schep de minestrone in kommetjes en werk af met de parmezaanschilfers, de rest van de lente-uitjes, de kwarteleieren (met de gesneden kant naar boven) en het basilicum.
Onze drankensuggesties
Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de wortelen en snij in de lengte in 2 en daarna in schuine stukken van 2 cm.
-
Snij de aspergepunten in 3 schuine stukken.
-
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes.
-
Schep bolletjes uit de courgette met een meloenschepje.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de lente-uitjes in ringetjes.
-
Snij de grotere boschampignons in stukken.
-
Maak schilfers van de parmezaan met een dunschiller.
-
Pluk de blaadjes basilicum.
-
Bereiding:
-
(30 min.)
-
Kook de kwarteleitjes 3 min. gaar in kokend water. Giet af en laat afkoelen. Pel ze en snij in de lengte in 2.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook en 3/4 van de lente-uitjes glazig.
-
Voeg de wortelen toe en laat 2 min. stoven. Kruid met peper.
-
Overgiet met 2 L water en verkruimel er de bouillonblokjes over. Laat 20 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Voeg 7 min. voor het einde van de kooktijd de pastahoorntjes en de courgettebolletjes toe. Voeg 5 min. voor het einde de diepgevroren erwten, de champignons, de bloemkoolroosjes en de aspergepunten toe.
-
Afwerking:
-
Schep de minestrone in kommetjes en werk af met de parmezaanschilfers, de rest van de lente-uitjes, de kwarteleieren (met de gesneden kant naar boven) en het basilicum.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië