Warm kaashapje met chiazaad
Warm kaashapje met chiazaad

Warm kaashapje met chiazaad

Aperitiefhapje
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 176 kcal
Vet 12 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraat 9 g
Suiker 0.2 g
Vezel 0.6 g
Eiwit 7.6 g
Zout 0.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Snij het bladerdeeg in 10 gelijke rechthoeken. Snij de kaas in 10 gelijke reepjes.

  4. Schik een reepje kaas op elk stuk bladerdeeg. Vouw het bladerdeeg rond de kaas en duw met een vork de uiteinden mooi samen.

  5. Klop de eieren los. Bestrijk het bladerdeeg met de losgeklopte eieren en bestrooi met het chiazaad. Schik de bladerdeeghapjes naast elkaar op een bakplaat met bakpapier. Zet ± 15 min. in de voorverwarmde oven tot het bladerdeeg mooi goudbruin ziet.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Snij het bladerdeeg in 10 gelijke rechthoeken. Snij de kaas in 10 gelijke reepjes.

  4. Schik een reepje kaas op elk stuk bladerdeeg. Vouw het bladerdeeg rond de kaas en duw met een vork de uiteinden mooi samen.

  5. Klop de eieren los. Bestrijk het bladerdeeg met de losgeklopte eieren en bestrooi met het chiazaad. Schik de bladerdeeghapjes naast elkaar op een bakplaat met bakpapier. Zet ± 15 min. in de voorverwarmde oven tot het bladerdeeg mooi goudbruin ziet.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 176 kcal
Vet 12 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraat 9 g
Suiker 0.2 g
Vezel 0.6 g
Eiwit 7.6 g
Zout 0.5 g

Bekijk het recept digitaal