- Bewaar

- Bewaar
Warm kaashapje met chiazaad
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij het bladerdeeg in 10 gelijke rechthoeken. Snij de kaas in 10 gelijke reepjes.
-
Schik een reepje kaas op elk stuk bladerdeeg. Vouw het bladerdeeg rond de kaas en duw met een vork de uiteinden mooi samen.
-
Klop de eieren los. Bestrijk het bladerdeeg met de losgeklopte eieren en bestrooi met het chiazaad. Schik de bladerdeeghapjes naast elkaar op een bakplaat met bakpapier. Zet ± 15 min. in de voorverwarmde oven tot het bladerdeeg mooi goudbruin ziet.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij het bladerdeeg in 10 gelijke rechthoeken. Snij de kaas in 10 gelijke reepjes.
-
Schik een reepje kaas op elk stuk bladerdeeg. Vouw het bladerdeeg rond de kaas en duw met een vork de uiteinden mooi samen.
-
Klop de eieren los. Bestrijk het bladerdeeg met de losgeklopte eieren en bestrooi met het chiazaad. Schik de bladerdeeghapjes naast elkaar op een bakplaat met bakpapier. Zet ± 15 min. in de voorverwarmde oven tot het bladerdeeg mooi goudbruin ziet.