Warme vijgen met brie
Warme vijgen met brie

Warme vijgen met brie

15 min.
Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 5 min. + ± 10 min. in de oven
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snij de vijgen in 2 en de brie in 8 stukken (even groot als de stukken vijg).

  3. Beleg de vijgen met een stukje brie. Besprenkel met de balsamicocrème en werk af met 1/2 takje rozemarijn.

  4. Zet de vijgen ± 8 min. in de voorverwarmde oven, tot de kaas licht gesmolten is.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 5 min. + ± 10 min. in de oven
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snij de vijgen in 2 en de brie in 8 stukken (even groot als de stukken vijg).

  3. Beleg de vijgen met een stukje brie. Besprenkel met de balsamicocrème en werk af met 1/2 takje rozemarijn.

  4. Zet de vijgen ± 8 min. in de voorverwarmde oven, tot de kaas licht gesmolten is.

Bekijk het recept digitaal