- Bewaar

- Bewaar
Warme vijgen met geitenkaas en gedroogde ham
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Lichtblond speciaalbier Wijn Clos de la Chapelle 'Prestige' A.O.P. Muscadet Sèvre-et-Maine, Sur Lie
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de vijgen in 4 partjes, maar snij ze niet volledig door (de vijgen moeten onderaan nog aan elkaar hangen).
-
Snij de geitenkaas in 8 schijfjes.
-
Snij de sneetjes Ganda-ham in de lengte in 2.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verdeel de schijfjes geitenkaas over de vijgen en wikkel 2 halve sneetjes Ganda-ham rond de onderkant van elke vijg. Leg ze op een bakplaat met bakpapier.
-
Verdeel 3 eetl. balsamicocrème over de schijfjes geitenkaas, kruid met zwarte peper en bestrooi met de amandelschilfers.
-
Zet ± 7 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Leg op elk bord 2 vijgen en werk af met een streepje balsamicocrème en zwarte peper.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Lichtblond speciaalbier Wijn Clos de la Chapelle 'Prestige' A.O.P. Muscadet Sèvre-et-Maine, Sur Lie
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de vijgen in 4 partjes, maar snij ze niet volledig door (de vijgen moeten onderaan nog aan elkaar hangen).
-
Snij de geitenkaas in 8 schijfjes.
-
Snij de sneetjes Ganda-ham in de lengte in 2.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verdeel de schijfjes geitenkaas over de vijgen en wikkel 2 halve sneetjes Ganda-ham rond de onderkant van elke vijg. Leg ze op een bakplaat met bakpapier.
-
Verdeel 3 eetl. balsamicocrème over de schijfjes geitenkaas, kruid met zwarte peper en bestrooi met de amandelschilfers.
-
Zet ± 7 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Leg op elk bord 2 vijgen en werk af met een streepje balsamicocrème en zwarte peper.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Lichtblond speciaalbier Wijn Clos de la Chapelle 'Prestige' A.O.P. Muscadet Sèvre-et-Maine, Sur Lie