- Bewaar

- Bewaar
Waterzooi van schelvis met mosterd
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Bourgogne Chardonnay
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Meng de mosterd met de zure room.
-
Snij de knolselder in kleine blokjes en besprenkel met de helft van het citroensap.
-
Halveer de kerstomaatjes.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snij de selder in stukken en de verse bloemkool in kleine roosjes.
-
Snij de wortelen in flinterdunne staafjes (bv. met een frietsnijder) of rasp grof en dep droog met keukenpapier.
-
Bereiding:
-
Breng 2 L water aan de kook. Voeg de diepgevroren vis, de witte selder, de aardappelen, de laurier, de tijm en het bouillonblokje toe, en laat 8 min. koken.
-
Doe de blokjes knolselder en de bloemkoolroosjes erbij en laat 8 min. verder koken.
-
Voeg de halve kerstomaatjes, de garnalen en de andere helft van het citroensap toe. Kruid met peper en zout. Hou warm.
-
Frituur de wortelstaafjes gedurende 1 à 2 min. op 175 °C. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Afwerking:
-
Versier met de wortelstaafjes en een toefje mosterdroom.
Baby eet mee (+6M) Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (± 20 min) 1 Kook of stoom de stukjes van 1 aardappel en 100 g bloemkool 20 min. in water. 2 Voeg 25 g diepgevroren schelvis de laatste 5 min. toe. Giet af. 3 Mix alles met 1 eetl. olijfolie.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Bourgogne Chardonnay
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Meng de mosterd met de zure room.
-
Snij de knolselder in kleine blokjes en besprenkel met de helft van het citroensap.
-
Halveer de kerstomaatjes.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snij de selder in stukken en de verse bloemkool in kleine roosjes.
-
Snij de wortelen in flinterdunne staafjes (bv. met een frietsnijder) of rasp grof en dep droog met keukenpapier.
-
Bereiding:
-
Breng 2 L water aan de kook. Voeg de diepgevroren vis, de witte selder, de aardappelen, de laurier, de tijm en het bouillonblokje toe, en laat 8 min. koken.
-
Doe de blokjes knolselder en de bloemkoolroosjes erbij en laat 8 min. verder koken.
-
Voeg de halve kerstomaatjes, de garnalen en de andere helft van het citroensap toe. Kruid met peper en zout. Hou warm.
-
Frituur de wortelstaafjes gedurende 1 à 2 min. op 175 °C. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Afwerking:
-
Versier met de wortelstaafjes en een toefje mosterdroom.
Baby eet mee (+6M) Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (± 20 min) 1 Kook of stoom de stukjes van 1 aardappel en 100 g bloemkool 20 min. in water. 2 Voeg 25 g diepgevroren schelvis de laatste 5 min. toe. Giet af. 3 Mix alles met 1 eetl. olijfolie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Bourgogne Chardonnay