- Bewaar

- Bewaar
Waterzooi van staartvis en garnalen
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Uniek roodbruin bier van gemengde gisting, gerijpt in eiken vaten. Verfrissende zachtzure smaak. Zeer fris opdienen. Alcoholgehalte 5 %. Wijn Chardonnay-Sauvignon Blanc Hardys Australië De meloen- en perzikaroma's van de chardonnay-druif gaan mooi samen met de zure frisheid van de sauvignon blanc: een levendige en soepele wijn, met exotische toetsen.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien gedurende 5 min. in de microgolfoven op ontdooistand.
-
Snij de vis in mootjes van ± 3 cm en dep droog.
-
Breng de visfond aan de kook met de witte wijn, tijm, laurier en citroensap. Leg er de mootjes vis in.
-
Zet het deksel op de pan en neem na 2 min. van het vuur. Laat 5 min. staan en schep er de stukjes vis uit.
-
Laat de fond tot de helft inkoken.
-
Bereiding:
-
Laat de boter smelten in een kookpan en doe er de diepgevroren juliennegroenten in. Laat al roerend stoven gedurende 2 min.
-
Giet er de visfond door een zeef bij. Laat 5 min. pruttelen op een zacht vuur.
-
Voeg de zure room en de saffraandraadjes toe. Hou enkele saffraandraadjes opzij voor de versiering. Voeg de diepgevroren garnalen toe.
-
Laat nog een paar min. goed doorkoken. Doe er de stukjes vis terug bij en laat even verwarmen.
-
Afwerking:
-
Dien op in diepe borden en versier met enkele saffraandraadjes. Geef er natuuraardappelen bij.
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Uniek roodbruin bier van gemengde gisting, gerijpt in eiken vaten. Verfrissende zachtzure smaak. Zeer fris opdienen. Alcoholgehalte 5 %. Wijn Chardonnay-Sauvignon Blanc Hardys Australië De meloen- en perzikaroma's van de chardonnay-druif gaan mooi samen met de zure frisheid van de sauvignon blanc: een levendige en soepele wijn, met exotische toetsen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien gedurende 5 min. in de microgolfoven op ontdooistand.
-
Snij de vis in mootjes van ± 3 cm en dep droog.
-
Breng de visfond aan de kook met de witte wijn, tijm, laurier en citroensap. Leg er de mootjes vis in.
-
Zet het deksel op de pan en neem na 2 min. van het vuur. Laat 5 min. staan en schep er de stukjes vis uit.
-
Laat de fond tot de helft inkoken.
-
Bereiding:
-
Laat de boter smelten in een kookpan en doe er de diepgevroren juliennegroenten in. Laat al roerend stoven gedurende 2 min.
-
Giet er de visfond door een zeef bij. Laat 5 min. pruttelen op een zacht vuur.
-
Voeg de zure room en de saffraandraadjes toe. Hou enkele saffraandraadjes opzij voor de versiering. Voeg de diepgevroren garnalen toe.
-
Laat nog een paar min. goed doorkoken. Doe er de stukjes vis terug bij en laat even verwarmen.
-
Afwerking:
-
Dien op in diepe borden en versier met enkele saffraandraadjes. Geef er natuuraardappelen bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Uniek roodbruin bier van gemengde gisting, gerijpt in eiken vaten. Verfrissende zachtzure smaak. Zeer fris opdienen. Alcoholgehalte 5 %. Wijn Chardonnay-Sauvignon Blanc Hardys Australië De meloen- en perzikaroma's van de chardonnay-druif gaan mooi samen met de zure frisheid van de sauvignon blanc: een levendige en soepele wijn, met exotische toetsen.