- Bewaar

- Bewaar
Wentelteefjes met bloedsinaasappelyoghurt en pecannoten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de bloedsinaasappelen tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes. Doe dat boven een kom en vang het sap op.
-
Snij het vanillestokje in de lengte open en schraap de zaadjes eruit met een scherp mesje.
-
Meng de vanillezaadjes onder de Griekse yoghurt en voeg het bloedsinaasappelsap toe. Zet koel weg tot gebruik.
-
Snij de sneetjes brood in 2 driehoekjes.
-
Hak de pecannoten grof.
-
Bereiding:
-
Klop de eieren los en voeg de melk toe.
-
Smelt 1/2 eetl. boter in een pan.
-
Wentel 4 driehoekjes door de eiermengeling en bak mooi goudbruin aan beide kanten. Smelt opnieuw wat boter in de pan en herhaal tot alle sneetjes brood op zijn.
-
Afwerking:
-
Lepel wat bloedsinaasappelyoghurt over de wentelteefjes. Verdeel er de partjes bloedsinaasappel over en bestrooi met de grofgehakte pecannoten. Overgiet met de ahornsiroop of de honing.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de bloedsinaasappelen tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes. Doe dat boven een kom en vang het sap op.
-
Snij het vanillestokje in de lengte open en schraap de zaadjes eruit met een scherp mesje.
-
Meng de vanillezaadjes onder de Griekse yoghurt en voeg het bloedsinaasappelsap toe. Zet koel weg tot gebruik.
-
Snij de sneetjes brood in 2 driehoekjes.
-
Hak de pecannoten grof.
-
Bereiding:
-
Klop de eieren los en voeg de melk toe.
-
Smelt 1/2 eetl. boter in een pan.
-
Wentel 4 driehoekjes door de eiermengeling en bak mooi goudbruin aan beide kanten. Smelt opnieuw wat boter in de pan en herhaal tot alle sneetjes brood op zijn.
-
Afwerking:
-
Lepel wat bloedsinaasappelyoghurt over de wentelteefjes. Verdeel er de partjes bloedsinaasappel over en bestrooi met de grofgehakte pecannoten. Overgiet met de ahornsiroop of de honing.