- Bewaar

- Bewaar
Wentelteefjes met peer en amandel
Onze drankensuggesties
Bier Marthe Guilty Pleasure Fruitbier Wijn Pinot Gris 'Tradition' A.O.P. Alsace Cave de Bennwirh
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de peren en snij in blokjes.
-
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Klop het ei los samen met de melk en de helft van de kaneel.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de blokjes peer 4 min. Bestrooi met de rest van de kaneel.
-
Smelt 2 eetl. boter in een pan. Haal de sneetjes brood door het eiermengsel en bak aan beide kanten goudbruin.
-
Afwerking:
-
Snij de sneetjes brood in 2 driehoeken en schep er de Griekse yoghurt en de blokjes peer over. Werk af met de amandelschilfers en de ahornsiroop.
Onze drankensuggesties
Bier Marthe Guilty Pleasure Fruitbier Wijn Pinot Gris 'Tradition' A.O.P. Alsace Cave de Bennwirh
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de peren en snij in blokjes.
-
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Klop het ei los samen met de melk en de helft van de kaneel.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de blokjes peer 4 min. Bestrooi met de rest van de kaneel.
-
Smelt 2 eetl. boter in een pan. Haal de sneetjes brood door het eiermengsel en bak aan beide kanten goudbruin.
-
Afwerking:
-
Snij de sneetjes brood in 2 driehoeken en schep er de Griekse yoghurt en de blokjes peer over. Werk af met de amandelschilfers en de ahornsiroop.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Marthe Guilty Pleasure Fruitbier Wijn Pinot Gris 'Tradition' A.O.P. Alsace Cave de Bennwirh