- Bewaar

- Bewaar
Wijting met basilicumpuree
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Menetou-Salon A.O.P. Jean Voisier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de wijtingfilets oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Kruid de bloem met de Italiaanse kruiden en wentel er de visfilets door.
-
Mix de blaadjes basilicum met de melk.
-
Snij de wortelen in de lengte in 4 of 6.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer samen met het gemixte basilicum. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de wortelen, de tijm en het blaadje laurier toe. Voeg 1 dl water toe en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur. Voeg 2 min. voor het einde de honing toe. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter in een pan en bak de visfilets 3 à 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 25 min. 1 Schil 50 g aardappel en 100 g wortelen. Snij in kleine stukjes en kook samen 20 min. gaar in water. Voeg na 15 min. 30 g diepgevroren wijtingfilet toe. Giet af. 2 Snipper 2 blaadjes basilicum fijn. 3 Mix alle ingrediënten fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Menetou-Salon A.O.P. Jean Voisier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de wijtingfilets oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Kruid de bloem met de Italiaanse kruiden en wentel er de visfilets door.
-
Mix de blaadjes basilicum met de melk.
-
Snij de wortelen in de lengte in 4 of 6.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer samen met het gemixte basilicum. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de wortelen, de tijm en het blaadje laurier toe. Voeg 1 dl water toe en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur. Voeg 2 min. voor het einde de honing toe. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter in een pan en bak de visfilets 3 à 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 25 min. 1 Schil 50 g aardappel en 100 g wortelen. Snij in kleine stukjes en kook samen 20 min. gaar in water. Voeg na 15 min. 30 g diepgevroren wijtingfilet toe. Giet af. 2 Snipper 2 blaadjes basilicum fijn. 3 Mix alle ingrediënten fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Menetou-Salon A.O.P. Jean Voisier