Wildpastei met witloofslaatje
Wildpastei met witloofslaatje

Wildpastei met witloofslaatje

Voorgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 537 kcal
Vet 37.6 g
Koolhydraat 33.7 g
Eiwit 15 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de wildpastei in 4 porties (bv. in driehoekjes).

  3. Snij het witloof in lange reepjes.

  4. Hak eventueel de noten grof (of doe ze in een plastic zakje en rol erover met een deegrol of glazen fles).

  5. Bereiding:
  6. Maak de vinaigrette: meng de olijfolie, xeresazijn, mosterd en uienkonfijt.

  7. Meng de reepjes witloof met de veldsla, de noten en de veenbessen.

  8. Afwerking:
  9. Schik de groentjes op een bord, verdeel er enkele druppels vinaigrette over en leg er een portie wildpastei op. Dien onmiddellijk op met geroosterd brood.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de wildpastei in 4 porties (bv. in driehoekjes).

  3. Snij het witloof in lange reepjes.

  4. Hak eventueel de noten grof (of doe ze in een plastic zakje en rol erover met een deegrol of glazen fles).

  5. Bereiding:
  6. Maak de vinaigrette: meng de olijfolie, xeresazijn, mosterd en uienkonfijt.

  7. Meng de reepjes witloof met de veldsla, de noten en de veenbessen.

  8. Afwerking:
  9. Schik de groentjes op een bord, verdeel er enkele druppels vinaigrette over en leg er een portie wildpastei op. Dien onmiddellijk op met geroosterd brood.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 537 kcal
Vet 37.6 g
Koolhydraat 33.7 g
Eiwit 15 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Blond Wijn Pinot Gris `Strangenberg' A.C. Alsace

Bekijk het recept digitaal