- Bewaar

- Bewaar
Wildpastei met witloofslaatje
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Wijn Pinot Gris `Strangenberg' A.C. Alsace
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wildpastei in 4 porties (bv. in driehoekjes).
-
Snij het witloof in lange reepjes.
-
Hak eventueel de noten grof (of doe ze in een plastic zakje en rol erover met een deegrol of glazen fles).
-
Bereiding:
-
Maak de vinaigrette: meng de olijfolie, xeresazijn, mosterd en uienkonfijt.
-
Meng de reepjes witloof met de veldsla, de noten en de veenbessen.
-
Afwerking:
-
Schik de groentjes op een bord, verdeel er enkele druppels vinaigrette over en leg er een portie wildpastei op. Dien onmiddellijk op met geroosterd brood.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Wijn Pinot Gris `Strangenberg' A.C. Alsace
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wildpastei in 4 porties (bv. in driehoekjes).
-
Snij het witloof in lange reepjes.
-
Hak eventueel de noten grof (of doe ze in een plastic zakje en rol erover met een deegrol of glazen fles).
-
Bereiding:
-
Maak de vinaigrette: meng de olijfolie, xeresazijn, mosterd en uienkonfijt.
-
Meng de reepjes witloof met de veldsla, de noten en de veenbessen.
-
Afwerking:
-
Schik de groentjes op een bord, verdeel er enkele druppels vinaigrette over en leg er een portie wildpastei op. Dien onmiddellijk op met geroosterd brood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Wijn Pinot Gris `Strangenberg' A.C. Alsace