Wildragout met truffelkroketten en wintersalade
Wildragout met truffelkroketten en wintersalade

Wildragout met truffelkroketten en wintersalade

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 742 kcal
Vet 37.4 g
Verzadigd vet 9.1 g
Koolhydraat 41.6 g
Suiker 7.9 g
Vezel 7.5 g
Eiwit 55.7 g
Zout 1.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Schil de pastinaak en snij in fijne linten met een dunschiller of een spiraalsnijder.

  2. Snij de ongeschilde appel in blokjes van 1 cm.

  3. Snipper het knoflook fijn. Hak de walnoten grof.

  4. Meng de olijfolie met de walnotenolie, de appelazijn, de mosterd en het knoflook. Kruid met peper en zout. Roer er de appelblokjes onder.

  5. Warm de everzwijnragout op (instructies: zie verpakking).

  6. Bak intussen de kroketten in de friteuse, de oven of de airfryer (instructies: zie verpakking).

  7. Meng de rucola met de pastinaaklinten, de radijsscheuten en de appelblokjes. Bestrooi met de gehakte walnoten.

  8. Werk de everzwijnragout af met de luzernescheuten en serveer met de wintersalade en de kroketten.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Schil de pastinaak en snij in fijne linten met een dunschiller of een spiraalsnijder.

  2. Snij de ongeschilde appel in blokjes van 1 cm.

  3. Snipper het knoflook fijn. Hak de walnoten grof.

  4. Meng de olijfolie met de walnotenolie, de appelazijn, de mosterd en het knoflook. Kruid met peper en zout. Roer er de appelblokjes onder.

  5. Warm de everzwijnragout op (instructies: zie verpakking).

  6. Bak intussen de kroketten in de friteuse, de oven of de airfryer (instructies: zie verpakking).

  7. Meng de rucola met de pastinaaklinten, de radijsscheuten en de appelblokjes. Bestrooi met de gehakte walnoten.

  8. Werk de everzwijnragout af met de luzernescheuten en serveer met de wintersalade en de kroketten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 742 kcal
Vet 37.4 g
Verzadigd vet 9.1 g
Koolhydraat 41.6 g
Suiker 7.9 g
Vezel 7.5 g
Eiwit 55.7 g
Zout 1.7 g

Bekijk het recept digitaal