- Bewaar

- Bewaar
Wildragout met truffelkroketten en wintersalade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Schil de pastinaak en snij in fijne linten met een dunschiller of een spiraalsnijder.
-
Snij de ongeschilde appel in blokjes van 1 cm.
-
Snipper het knoflook fijn. Hak de walnoten grof.
-
Meng de olijfolie met de walnotenolie, de appelazijn, de mosterd en het knoflook. Kruid met peper en zout. Roer er de appelblokjes onder.
-
Warm de everzwijnragout op (instructies: zie verpakking).
-
Bak intussen de kroketten in de friteuse, de oven of de airfryer (instructies: zie verpakking).
-
Meng de rucola met de pastinaaklinten, de radijsscheuten en de appelblokjes. Bestrooi met de gehakte walnoten.
-
Werk de everzwijnragout af met de luzernescheuten en serveer met de wintersalade en de kroketten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Schil de pastinaak en snij in fijne linten met een dunschiller of een spiraalsnijder.
-
Snij de ongeschilde appel in blokjes van 1 cm.
-
Snipper het knoflook fijn. Hak de walnoten grof.
-
Meng de olijfolie met de walnotenolie, de appelazijn, de mosterd en het knoflook. Kruid met peper en zout. Roer er de appelblokjes onder.
-
Warm de everzwijnragout op (instructies: zie verpakking).
-
Bak intussen de kroketten in de friteuse, de oven of de airfryer (instructies: zie verpakking).
-
Meng de rucola met de pastinaaklinten, de radijsscheuten en de appelblokjes. Bestrooi met de gehakte walnoten.
-
Werk de everzwijnragout af met de luzernescheuten en serveer met de wintersalade en de kroketten.