- Bewaar

- Bewaar
Winterse groentesoep met zalm
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de zalmporties ontdooien en verdeel in blokjes van 1 cm.
-
Snij de gerookte zalm in reepjes.
-
Snipper de knoflook en sjalot fijn.
-
Maak de soep (zie recept `Wintersoep')
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpan en stoof de fijngesnipperde sjalot en knoflook glazig.
-
Voeg de diepgevroren groentereepjes toe en laat even mee stoven.
-
Voeg 1 dl blonde Leffe toe en meng er de zalm onder. Breng op smaak met 1 koffiel. mosterd en laat 2 min. koken.
-
Afwerking:
-
Serveer met brood.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de zalmporties ontdooien en verdeel in blokjes van 1 cm.
-
Snij de gerookte zalm in reepjes.
-
Snipper de knoflook en sjalot fijn.
-
Maak de soep (zie recept `Wintersoep')
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpan en stoof de fijngesnipperde sjalot en knoflook glazig.
-
Voeg de diepgevroren groentereepjes toe en laat even mee stoven.
-
Voeg 1 dl blonde Leffe toe en meng er de zalm onder. Breng op smaak met 1 koffiel. mosterd en laat 2 min. koken.
-
Afwerking:
-
Serveer met brood.