- Bewaar

- Bewaar
Winterse groentesoep op zuiderse wijze
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Snipper het knoflookteentje en de basilicumblaadjes fijn.
-
Maak de winterse groentesoep, zie recept `Wintersoep'.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof het fijngesnipperd knoflookteentje glazig.
-
Voeg de diepgevroren groentemix toe en laat al roerend 5 min. stoven. Breng op smaak met peper en zout.
-
Meng met de gaargekookte pasta en 2 eetl. pesto rosso. Werk af met fijngesnipperd basilicum.
-
Afwerking:
-
Dien op met een potje gemalen parmezaan en eventueel pesto.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Snipper het knoflookteentje en de basilicumblaadjes fijn.
-
Maak de winterse groentesoep, zie recept `Wintersoep'.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof het fijngesnipperd knoflookteentje glazig.
-
Voeg de diepgevroren groentemix toe en laat al roerend 5 min. stoven. Breng op smaak met peper en zout.
-
Meng met de gaargekookte pasta en 2 eetl. pesto rosso. Werk af met fijngesnipperd basilicum.
-
Afwerking:
-
Dien op met een potje gemalen parmezaan en eventueel pesto.