Winterse groentesoep op zuiderse wijze
Winterse groentesoep op zuiderse wijze

Winterse groentesoep op zuiderse wijze

40 min.
Soep
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 130 kcal
Vet 6.6 g
Koolhydraat 14.1 g
Eiwit 3.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

  4. Snipper het knoflookteentje en de basilicumblaadjes fijn.

  5. Maak de winterse groentesoep, zie recept `Wintersoep'.

  6. Bereiding:
  7. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof het fijngesnipperd knoflookteentje glazig.

  8. Voeg de diepgevroren groentemix toe en laat al roerend 5 min. stoven. Breng op smaak met peper en zout.

  9. Meng met de gaargekookte pasta en 2 eetl. pesto rosso. Werk af met fijngesnipperd basilicum.

  10. Afwerking:
  11. Dien op met een potje gemalen parmezaan en eventueel pesto.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

  4. Snipper het knoflookteentje en de basilicumblaadjes fijn.

  5. Maak de winterse groentesoep, zie recept `Wintersoep'.

  6. Bereiding:
  7. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof het fijngesnipperd knoflookteentje glazig.

  8. Voeg de diepgevroren groentemix toe en laat al roerend 5 min. stoven. Breng op smaak met peper en zout.

  9. Meng met de gaargekookte pasta en 2 eetl. pesto rosso. Werk af met fijngesnipperd basilicum.

  10. Afwerking:
  11. Dien op met een potje gemalen parmezaan en eventueel pesto.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 130 kcal
Vet 6.6 g
Koolhydraat 14.1 g
Eiwit 3.5 g

Bekijk het recept digitaal