- Bewaar

- Bewaar
Winterse kalfsblanquette
Onze drankensuggesties
Bier Malheur 10° Wijn Château Vincent | A.O.P. Fronsac
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de preistengels in dunne reepjes.
-
Snij de wortelen in staafjes van 2 cm lang en 1/2 cm dik.
-
Snij de groenekool in dunne slierten.
-
Wentel de stukjes kalfsblanquette in de bloem en klop de overtollige bloem af.
-
Bereiding:
-
De dag voordien (5 min. + 55 min. suddertijd)
-
Verhit de olijfolie in een stoofpot en bak de stukjes kalfsblanquette goudbruin. Voeg de spekblokjes toe en laat enkele min. meebakken.
-
Voeg de mosterd en een beetje water toe.
-
Kruid met peper, zout, tijm en laurier. Voeg alle groenten toe en dek af. Laat ± 30 min. zachtjes sudderen.
-
Roer alles nog eens goed onder elkaar en laat nog ± 25 min. sudderen. Zet koel weg tot de volgende dag.
-
Op het moment zelf (15 min.)
-
Verwarm de stoofpot 15 min. op een zacht vuur en werk eventueel af met wat fijngesnipperde peterselie. Geef er gekookte aardappelen bij.
Onze drankensuggesties
Bier Malheur 10° Wijn Château Vincent | A.O.P. Fronsac
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de preistengels in dunne reepjes.
-
Snij de wortelen in staafjes van 2 cm lang en 1/2 cm dik.
-
Snij de groenekool in dunne slierten.
-
Wentel de stukjes kalfsblanquette in de bloem en klop de overtollige bloem af.
-
Bereiding:
-
De dag voordien (5 min. + 55 min. suddertijd)
-
Verhit de olijfolie in een stoofpot en bak de stukjes kalfsblanquette goudbruin. Voeg de spekblokjes toe en laat enkele min. meebakken.
-
Voeg de mosterd en een beetje water toe.
-
Kruid met peper, zout, tijm en laurier. Voeg alle groenten toe en dek af. Laat ± 30 min. zachtjes sudderen.
-
Roer alles nog eens goed onder elkaar en laat nog ± 25 min. sudderen. Zet koel weg tot de volgende dag.
-
Op het moment zelf (15 min.)
-
Verwarm de stoofpot 15 min. op een zacht vuur en werk eventueel af met wat fijngesnipperde peterselie. Geef er gekookte aardappelen bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Malheur 10° Wijn Château Vincent | A.O.P. Fronsac