- Bewaar

- Bewaar
Witloofbootjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Kook de farfalle gaar (kooktijd: zie verpakking). Spoel af onder koud water. Voeg 1 eetl. olijfolie toe zodat de pasta niet kleeft.
-
Kook het ei ± 10 min. hard. Laat afkoelen en prak fijn.
-
Snij de kipfilet in stukjes en bak in 1 eetl. olijfolie. Laat afkoelen.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Snij de komkommer in fijne blokjes en de tomaat in stukjes.
-
Bereiding:
-
Meng alle ingrediënten (tomaat, komkommer, ei, lente-uitjes, kip, de cocktailsaus) door de afgekoelde pasta en breng op smaak met peper en zout.
-
Haal voorzichtig de blaadjes van de stronken witloof en vul op met de salade. Werk af met een kerstomaatje.
-
Afwerking:
-
Serveer met sneetjes volkorenbrood en een laagje margarine.
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Kook de farfalle gaar (kooktijd: zie verpakking). Spoel af onder koud water. Voeg 1 eetl. olijfolie toe zodat de pasta niet kleeft.
-
Kook het ei ± 10 min. hard. Laat afkoelen en prak fijn.
-
Snij de kipfilet in stukjes en bak in 1 eetl. olijfolie. Laat afkoelen.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Snij de komkommer in fijne blokjes en de tomaat in stukjes.
-
Bereiding:
-
Meng alle ingrediënten (tomaat, komkommer, ei, lente-uitjes, kip, de cocktailsaus) door de afgekoelde pasta en breng op smaak met peper en zout.
-
Haal voorzichtig de blaadjes van de stronken witloof en vul op met de salade. Werk af met een kerstomaatje.
-
Afwerking:
-
Serveer met sneetjes volkorenbrood en een laagje margarine.