Witloofbootjes
Witloofbootjes

Witloofbootjes

10 min.
Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 749 kj
Energie 179 kcal
Vet 16.5 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraat 3.8 g
Suiker 2.9 g
Vezel 2 g
Eiwit 2.9 g
Zout 0.5 g
natrium 0.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.
  2. Verwijder de harde onderkant van het witloof en maak de blaadjes los.

  3. Vul de blaadjes met Slagersalade en kruid met peper.

  4. Werk af met scheuten en granaatappelpitten.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.
  2. Verwijder de harde onderkant van het witloof en maak de blaadjes los.

  3. Vul de blaadjes met Slagersalade en kruid met peper.

  4. Werk af met scheuten en granaatappelpitten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 749 kj
Energie 179 kcal
Vet 16.5 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraat 3.8 g
Suiker 2.9 g
Vezel 2 g
Eiwit 2.9 g
Zout 0.5 g
natrium 0.2 g

Bekijk het recept digitaal