Witloofbootjes
- Bewaar

- Bewaar
Witloofbootjes
10 min.
Aperitiefhapje
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
749 kj
Energie
179 kcal
Vet
16.5 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraat
3.8 g
Suiker
2.9 g
Vezel
2 g
Eiwit
2.9 g
Zout
0.5 g
natrium
0.2 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
10 min.
-
Verwijder de harde onderkant van het witloof en maak de blaadjes los.
-
Vul de blaadjes met Slagersalade en kruid met peper.
-
Werk af met scheuten en granaatappelpitten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
10 min.
-
Verwijder de harde onderkant van het witloof en maak de blaadjes los.
-
Vul de blaadjes met Slagersalade en kruid met peper.
-
Werk af met scheuten en granaatappelpitten.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
749 kj
Energie
179 kcal
Vet
16.5 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraat
3.8 g
Suiker
2.9 g
Vezel
2 g
Eiwit
2.9 g
Zout
0.5 g
natrium
0.2 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?