- Bewaar
- Bewaar
Witloofbootjes met zeevruchten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de zeevruchten volledig ontdooien en dep droog.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de lente-uitjes in dunne ringetjes.
-
Verwijder het voetje van het witloof en trek de blaadjes los.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak het knoflook en de zeevruchten 2 à 3 min. Besprenkel met het citroensap en kruid met peper en zout.
-
Besmeer 10 witloofblaadjes met de kruidenkaas en verdeel er de zeevruchten over. Bestrooi met de zalmsnippers en de lente-uitjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de zeevruchten volledig ontdooien en dep droog.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de lente-uitjes in dunne ringetjes.
-
Verwijder het voetje van het witloof en trek de blaadjes los.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak het knoflook en de zeevruchten 2 à 3 min. Besprenkel met het citroensap en kruid met peper en zout.
-
Besmeer 10 witloofblaadjes met de kruidenkaas en verdeel er de zeevruchten over. Bestrooi met de zalmsnippers en de lente-uitjes.