- Bewaar

- Bewaar
Witloofslaatje met appel, kiwi en versekaasdressing
Onze drankensuggesties
Bier Primus Pilsbier Wijn Waratah Chardonnay Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de harde kern van het witloof en snij in dunne reepjes.
-
Rasp de citroenschil en pers de citroen (u hebt 1 eetl. sap nodig).
-
Snij de ongeschilde appel en de kiwi's in gelijke blokjes.
-
Besprenkel met het citroensap.
-
Hak de amandelnoten grof.
-
Snij de kalkoenfilet in dunne reepjes.
-
Meng de verse kaas met de olijfolie en kruid goed met zwarte peper en zout.
-
Bereiding:
-
Meng het witloof onder de veldsla en roer er voorzichtig de blokjes appel en kiwi en de grofgehakte amandelnoten onder.
-
Werk af met de reepjes kalkoenfilet en lepel er de versekaasdressing over.
-
Afwerking:
-
Geef bij deze lunch een stukje stokbrood
Onze drankensuggesties
Bier Primus Pilsbier Wijn Waratah Chardonnay Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de harde kern van het witloof en snij in dunne reepjes.
-
Rasp de citroenschil en pers de citroen (u hebt 1 eetl. sap nodig).
-
Snij de ongeschilde appel en de kiwi's in gelijke blokjes.
-
Besprenkel met het citroensap.
-
Hak de amandelnoten grof.
-
Snij de kalkoenfilet in dunne reepjes.
-
Meng de verse kaas met de olijfolie en kruid goed met zwarte peper en zout.
-
Bereiding:
-
Meng het witloof onder de veldsla en roer er voorzichtig de blokjes appel en kiwi en de grofgehakte amandelnoten onder.
-
Werk af met de reepjes kalkoenfilet en lepel er de versekaasdressing over.
-
Afwerking:
-
Geef bij deze lunch een stukje stokbrood
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Primus Pilsbier Wijn Waratah Chardonnay Australië