- Bewaar

- Bewaar
Witloofslaatje met Ganda-ham
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Bruin Abdijbier Wijn Michel Torino 'Colección' Torrontés Cafayate Valley - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snipper de rest fijn.
-
Snij de Ganda-ham in grove repen.
-
Pers de halve citroen (u hebt 1 eetl. sap nodig). Meng met de mosterd, de azijn en de olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Hak de peterselie fijn en meng onder de mosterddressing.
-
Bereiding:
-
Meng het fijngesnipperde witloof onder de veldsla. Roer er de mosterddressing onder.
-
Verdeel over 4 borden en leg er de hamrepen op. Bestrooi met de veenbessen en het hennepzaad.
-
Afwerking:
-
Serveer met een stukje brood.
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Bruin Abdijbier Wijn Michel Torino 'Colección' Torrontés Cafayate Valley - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snipper de rest fijn.
-
Snij de Ganda-ham in grove repen.
-
Pers de halve citroen (u hebt 1 eetl. sap nodig). Meng met de mosterd, de azijn en de olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Hak de peterselie fijn en meng onder de mosterddressing.
-
Bereiding:
-
Meng het fijngesnipperde witloof onder de veldsla. Roer er de mosterddressing onder.
-
Verdeel over 4 borden en leg er de hamrepen op. Bestrooi met de veenbessen en het hennepzaad.
-
Afwerking:
-
Serveer met een stukje brood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Bruin Abdijbier Wijn Michel Torino 'Colección' Torrontés Cafayate Valley - Argentinië