- Bewaar

- Bewaar
Witloofsoep met krokante appelmengeling
Onze drankensuggesties
Bier La Binchoise Blonde
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui fijn.
-
Verwijder de harde kern van het witloof en snij in stukken.
-
Schil de courgette, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in stukken.
-
Hak de walnoten grof.
-
Schil de appelen en rasp fijn. Meng met de olijfolie, de grofgehakte walnoten en de mosterd.
-
Bereiding:
-
Doe de stukken witloof samen met de fijngesnipperde ui en de stukken courgette in een kookpot en overgiet met de kippenbouillon. Laat 15 min. koken.
-
Giet het bier erbij en laat nog 10 min. sudderen.
-
Mix alles tot een gladde soep en kruid eventueel bij met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de appelmengeling over het midden van diepe borden en lepel er de soep rond.
Onze drankensuggesties
Bier La Binchoise Blonde
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui fijn.
-
Verwijder de harde kern van het witloof en snij in stukken.
-
Schil de courgette, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in stukken.
-
Hak de walnoten grof.
-
Schil de appelen en rasp fijn. Meng met de olijfolie, de grofgehakte walnoten en de mosterd.
-
Bereiding:
-
Doe de stukken witloof samen met de fijngesnipperde ui en de stukken courgette in een kookpot en overgiet met de kippenbouillon. Laat 15 min. koken.
-
Giet het bier erbij en laat nog 10 min. sudderen.
-
Mix alles tot een gladde soep en kruid eventueel bij met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de appelmengeling over het midden van diepe borden en lepel er de soep rond.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier La Binchoise Blonde