- Bewaar

- Bewaar
Witte soep met krokantje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snipper het knoflook en de uien fijn.
-
Snij het brood in blokjes van 1 cm.
-
Snij de worstjes in fijne schijfjes.
-
Snipper de peterselie.
-
Bereiding:
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een grote kookpot en bak de fijngesnipperde uien en het knoflook glazig.
-
Voeg de diepgevroren soepmix en de groentebouillon toe. Laat 30 min. sudderen.
-
Verhit ondertussen 1 dl olijfolie in een grote kookpot en bak de stukjes brood goudbruin. Kruid met peper en zout. Voeg de schijfjes worst en de peterselie toe. Laat opwarmen.
-
Mix de soep fijn. Kruid met peper en zout. Werk de kommetjes soep af met de croutons en de worstjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snipper het knoflook en de uien fijn.
-
Snij het brood in blokjes van 1 cm.
-
Snij de worstjes in fijne schijfjes.
-
Snipper de peterselie.
-
Bereiding:
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een grote kookpot en bak de fijngesnipperde uien en het knoflook glazig.
-
Voeg de diepgevroren soepmix en de groentebouillon toe. Laat 30 min. sudderen.
-
Verhit ondertussen 1 dl olijfolie in een grote kookpot en bak de stukjes brood goudbruin. Kruid met peper en zout. Voeg de schijfjes worst en de peterselie toe. Laat opwarmen.
-
Mix de soep fijn. Kruid met peper en zout. Werk de kommetjes soep af met de croutons en de worstjes.