Witte soep met krokantje
Witte soep met krokantje

Witte soep met krokantje

Soep
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 167 kcal
Vet 10 g
Koolhydraat 13.9 g
Eiwit 4.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. (20 min.)

  4. Snipper het knoflook en de uien fijn.

  5. Snij het brood in blokjes van 1 cm.

  6. Snij de worstjes in fijne schijfjes.

  7. Snipper de peterselie.

  8. Bereiding:
  9. Verhit 3 eetl. olijfolie in een grote kookpot en bak de fijngesnipperde uien en het knoflook glazig.

  10. Voeg de diepgevroren soepmix en de groentebouillon toe. Laat 30 min. sudderen.

  11. Verhit ondertussen 1 dl olijfolie in een grote kookpot en bak de stukjes brood goudbruin. Kruid met peper en zout. Voeg de schijfjes worst en de peterselie toe. Laat opwarmen.

  12. Mix de soep fijn. Kruid met peper en zout. Werk de kommetjes soep af met de croutons en de worstjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. (20 min.)

  4. Snipper het knoflook en de uien fijn.

  5. Snij het brood in blokjes van 1 cm.

  6. Snij de worstjes in fijne schijfjes.

  7. Snipper de peterselie.

  8. Bereiding:
  9. Verhit 3 eetl. olijfolie in een grote kookpot en bak de fijngesnipperde uien en het knoflook glazig.

  10. Voeg de diepgevroren soepmix en de groentebouillon toe. Laat 30 min. sudderen.

  11. Verhit ondertussen 1 dl olijfolie in een grote kookpot en bak de stukjes brood goudbruin. Kruid met peper en zout. Voeg de schijfjes worst en de peterselie toe. Laat opwarmen.

  12. Mix de soep fijn. Kruid met peper en zout. Werk de kommetjes soep af met de croutons en de worstjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 167 kcal
Vet 10 g
Koolhydraat 13.9 g
Eiwit 4.2 g

Bekijk het recept digitaal