- Bewaar

- Bewaar
Wok `Hot & Sweet ' met kip en scampi
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Blond Blond abdijdier Wijn North Bank 'Réserve White' Spier - Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de scampi's volledig ontdooien en dep droog.
-
Snipper intussen de lente-uitjes in ringen van 1 cm.
-
Snij de wortelen in staafjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok en bak de scampi's en de kippenblokjes 5 min. op een hoog vuur. Breng op smaak met de honing, het kerriepoeder, het paprikapoeder, de cayennepeper, peper en zout. Haal uit de wok.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde wok en roerbak het knoflook, de lente-uitjes, de wortelen en de paprika 5 min.
-
Overgiet met de kippenbouillon en roer er de woknoedels onder. Laat nog 5 min. garen op een hoog vuur.
-
Voeg de sojascheuten, de kippenblokjes en de scampi's toe en laat nog 1 à 2 min. opwarmen.
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Blond Blond abdijdier Wijn North Bank 'Réserve White' Spier - Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de scampi's volledig ontdooien en dep droog.
-
Snipper intussen de lente-uitjes in ringen van 1 cm.
-
Snij de wortelen in staafjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok en bak de scampi's en de kippenblokjes 5 min. op een hoog vuur. Breng op smaak met de honing, het kerriepoeder, het paprikapoeder, de cayennepeper, peper en zout. Haal uit de wok.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde wok en roerbak het knoflook, de lente-uitjes, de wortelen en de paprika 5 min.
-
Overgiet met de kippenbouillon en roer er de woknoedels onder. Laat nog 5 min. garen op een hoog vuur.
-
Voeg de sojascheuten, de kippenblokjes en de scampi's toe en laat nog 1 à 2 min. opwarmen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Blond Blond abdijdier Wijn North Bank 'Réserve White' Spier - Zuid-Afrika