- Bewaar

- Bewaar
Wok met zeevruchten, peultjes en broccoli
Onze drankensuggesties
Bier Flandrien Super 8 Blond bier Wijn Domaines Vinsmoselle Rivaner Côtes de Grevenmacher A.O.P. Moselle luxembourgeoise
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
ontdooitijd + 10 min.
-
Laat de zeevruchten oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snipper de uien en het knoflook fijn.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in fijne ringen.
-
Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
-
Bereiding:
-
Kook de broccoliroosjes 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Voeg na 3 min. de peultjes en de noedels toe. Giet af en spoel onder koud water.
-
Bak intussen de spekblokjes 5 min. op een hoog vuur in een wok. Haal uit de wok.
-
Verhit de rijstolie in dezelfde wok en bak de rode ui, het pepertje en het knoflook 1 min. Roer er de zeevruchten onder en roerbak nog 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de noedels met de groenten en de spekblokjes toe. Breng op smaak met de sojasaus.
-
Afwerking:
-
Serveer de zeevruchtenwok in kommetjes en bestrooi met de hazelnoten.
Onze drankensuggesties
Bier Flandrien Super 8 Blond bier Wijn Domaines Vinsmoselle Rivaner Côtes de Grevenmacher A.O.P. Moselle luxembourgeoise
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
ontdooitijd + 10 min.
-
Laat de zeevruchten oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snipper de uien en het knoflook fijn.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in fijne ringen.
-
Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
-
Bereiding:
-
Kook de broccoliroosjes 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Voeg na 3 min. de peultjes en de noedels toe. Giet af en spoel onder koud water.
-
Bak intussen de spekblokjes 5 min. op een hoog vuur in een wok. Haal uit de wok.
-
Verhit de rijstolie in dezelfde wok en bak de rode ui, het pepertje en het knoflook 1 min. Roer er de zeevruchten onder en roerbak nog 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de noedels met de groenten en de spekblokjes toe. Breng op smaak met de sojasaus.
-
Afwerking:
-
Serveer de zeevruchtenwok in kommetjes en bestrooi met de hazelnoten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Flandrien Super 8 Blond bier Wijn Domaines Vinsmoselle Rivaner Côtes de Grevenmacher A.O.P. Moselle luxembourgeoise