Wok van garnaalstaarten met romige meloencurry
Wok van garnaalstaarten met romige meloencurry

Wok van garnaalstaarten met romige meloencurry

25 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 246 kcal
Vet 15.1 g
Koolhydraat 10.7 g
Eiwit 16.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de garnaalstaarten oppervlakkig ontdooien. Pel ze (dat gaat makkelijk als u ze 2 min. onderdompelt in heet water) en verwijder de bruine draad, die bitter smaakt.

  3. Schep gelijke bolletjes uit de halve meloen.

  4. Snipper de lente-uitjes fijn.

  5. Snij de rucola grof.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de oppervlakkig ontdooide garnaalstaarten en fijngesnipperde lente-uitjes ± 10 min.

  8. Overgiet met de Alpro soya Cuisine en roer er de groene curry onder.

  9. Kruid naar smaak met zout en laat even doorkoken.

  10. Voeg net voor het serveren de meloenbolletjes toe.

  11. Afwerking:
  12. Verdeel de mengeling over diepe borden en bestrooi met de grof gesneden rucola.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de garnaalstaarten oppervlakkig ontdooien. Pel ze (dat gaat makkelijk als u ze 2 min. onderdompelt in heet water) en verwijder de bruine draad, die bitter smaakt.

  3. Schep gelijke bolletjes uit de halve meloen.

  4. Snipper de lente-uitjes fijn.

  5. Snij de rucola grof.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de oppervlakkig ontdooide garnaalstaarten en fijngesnipperde lente-uitjes ± 10 min.

  8. Overgiet met de Alpro soya Cuisine en roer er de groene curry onder.

  9. Kruid naar smaak met zout en laat even doorkoken.

  10. Voeg net voor het serveren de meloenbolletjes toe.

  11. Afwerking:
  12. Verdeel de mengeling over diepe borden en bestrooi met de grof gesneden rucola.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 246 kcal
Vet 15.1 g
Koolhydraat 10.7 g
Eiwit 16.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Lindemans Pecheresse (Fruitbier) Wijn Montagny 1er Cru A.O.P. Blason de Bourgogne (Witte wijn)

Bekijk het recept digitaal