- Bewaar

- Bewaar
Wok van garnaalstaarten met romige meloencurry
Onze drankensuggesties
Bier Lindemans Pecheresse (Fruitbier) Wijn Montagny 1er Cru A.O.P. Blason de Bourgogne (Witte wijn)
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de garnaalstaarten oppervlakkig ontdooien. Pel ze (dat gaat makkelijk als u ze 2 min. onderdompelt in heet water) en verwijder de bruine draad, die bitter smaakt.
-
Schep gelijke bolletjes uit de halve meloen.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Snij de rucola grof.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de oppervlakkig ontdooide garnaalstaarten en fijngesnipperde lente-uitjes ± 10 min.
-
Overgiet met de Alpro soya Cuisine en roer er de groene curry onder.
-
Kruid naar smaak met zout en laat even doorkoken.
-
Voeg net voor het serveren de meloenbolletjes toe.
-
Afwerking:
-
Verdeel de mengeling over diepe borden en bestrooi met de grof gesneden rucola.
Onze drankensuggesties
Bier Lindemans Pecheresse (Fruitbier) Wijn Montagny 1er Cru A.O.P. Blason de Bourgogne (Witte wijn)
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de garnaalstaarten oppervlakkig ontdooien. Pel ze (dat gaat makkelijk als u ze 2 min. onderdompelt in heet water) en verwijder de bruine draad, die bitter smaakt.
-
Schep gelijke bolletjes uit de halve meloen.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Snij de rucola grof.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de oppervlakkig ontdooide garnaalstaarten en fijngesnipperde lente-uitjes ± 10 min.
-
Overgiet met de Alpro soya Cuisine en roer er de groene curry onder.
-
Kruid naar smaak met zout en laat even doorkoken.
-
Voeg net voor het serveren de meloenbolletjes toe.
-
Afwerking:
-
Verdeel de mengeling over diepe borden en bestrooi met de grof gesneden rucola.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Lindemans Pecheresse (Fruitbier) Wijn Montagny 1er Cru A.O.P. Blason de Bourgogne (Witte wijn)