- Bewaar

- Bewaar
Wok van tonijn en tarwegraantjes
Onze drankensuggesties
Wijn Castillo Irache Rosado D.O. Navarra Spanje Wijn Domaine de Luzanet Vin de Pays des Côtes de Gascogne
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(1 u marineren)
-
Laat de tonijnsteaks oppervlakkig ontdooien, zodat u ze in blokjes van ± 2 cm kan verdelen.
-
Meng het sinaasappelsap met 1 eetl. olie, de honing, de komijn, de korianderbolletjes (plet ze tussen 2 lepels), het paprikapoeder, de kerrie, peper en zout. Klop alles goed ondereen, meng er de tonijnblokjes onder en laat 1 u marineren.
-
Kook de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) en giet af.
-
Snipper het teentje knoflook fijn.
-
Schil de gemberwortel en verdeel in kleine blokjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. zonnebloemolie in de wok en roerbak de gember en de knoflook gedurende 1 min.
-
Voeg de diepgevroren Chinamix toe en wok 5 min.
-
Doe er de gemarineerde tonijn bij en schep goed ondereen. Laat de vis al roerend 10 min. bakken.
-
Meng er de tarwegraantjes en de diepgevroren sojascheuten onder en laat nog 5 min. verder bakken.
-
Afwerking:
-
Garneer met fijngesnipperde sprietjes bieslook en dien onmiddellijk op.
Onze drankensuggesties
Wijn Castillo Irache Rosado D.O. Navarra Spanje Wijn Domaine de Luzanet Vin de Pays des Côtes de Gascogne
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(1 u marineren)
-
Laat de tonijnsteaks oppervlakkig ontdooien, zodat u ze in blokjes van ± 2 cm kan verdelen.
-
Meng het sinaasappelsap met 1 eetl. olie, de honing, de komijn, de korianderbolletjes (plet ze tussen 2 lepels), het paprikapoeder, de kerrie, peper en zout. Klop alles goed ondereen, meng er de tonijnblokjes onder en laat 1 u marineren.
-
Kook de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) en giet af.
-
Snipper het teentje knoflook fijn.
-
Schil de gemberwortel en verdeel in kleine blokjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. zonnebloemolie in de wok en roerbak de gember en de knoflook gedurende 1 min.
-
Voeg de diepgevroren Chinamix toe en wok 5 min.
-
Doe er de gemarineerde tonijn bij en schep goed ondereen. Laat de vis al roerend 10 min. bakken.
-
Meng er de tarwegraantjes en de diepgevroren sojascheuten onder en laat nog 5 min. verder bakken.
-
Afwerking:
-
Garneer met fijngesnipperde sprietjes bieslook en dien onmiddellijk op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Castillo Irache Rosado D.O. Navarra Spanje Wijn Domaine de Luzanet Vin de Pays des Côtes de Gascogne