Wok van zalm, komkommer en dille
Wok van zalm, komkommer en dille

Wok van zalm, komkommer en dille

20 min.
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 231 kcal
Vet 11.7 g
Koolhydraat 18.2 g
Eiwit 13.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. Snij de komkommer en de witte selder in reepjes.

  4. Snij de sjalot fijn.

  5. Snipper de dille fijn.

  6. Bereiding:
  7. Roerbak de sjalot en de witte selder gedurende 3 min. in de olijfolie.

  8. Voeg de diepgevroren vis en de komkommer toe en bak 3 min. al roerende.

  9. Voeg de bouillon en de citroenrasp toe en laat 2 min. baken.

  10. Meng de dille en de kerstomaten eronder en roer nog 1 min. Kruid met peper en zout.

  11. Kook intussen de rijst gaar (kooktijd: zie verpakking).

  12. Afwerking:
  13. Lepel op elk bord wat rijst en omring met de wokbereiding. Dien onmiddellijk op. Servez met gebakken broodkorstjes met kervel.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. Snij de komkommer en de witte selder in reepjes.

  4. Snij de sjalot fijn.

  5. Snipper de dille fijn.

  6. Bereiding:
  7. Roerbak de sjalot en de witte selder gedurende 3 min. in de olijfolie.

  8. Voeg de diepgevroren vis en de komkommer toe en bak 3 min. al roerende.

  9. Voeg de bouillon en de citroenrasp toe en laat 2 min. baken.

  10. Meng de dille en de kerstomaten eronder en roer nog 1 min. Kruid met peper en zout.

  11. Kook intussen de rijst gaar (kooktijd: zie verpakking).

  12. Afwerking:
  13. Lepel op elk bord wat rijst en omring met de wokbereiding. Dien onmiddellijk op. Servez met gebakken broodkorstjes met kervel.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 231 kcal
Vet 11.7 g
Koolhydraat 18.2 g
Eiwit 13.5 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Château Ducla (wit) A.C. Entre-deux-Mers Wijn Orca Bay Sauvignon Blanc Nieuw-Zeeland

Bekijk het recept digitaal