- Bewaar

- Bewaar
Wok van zalm, komkommer en dille
Onze drankensuggesties
Wijn Château Ducla (wit) A.C. Entre-deux-Mers Wijn Orca Bay Sauvignon Blanc Nieuw-Zeeland
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de komkommer en de witte selder in reepjes.
-
Snij de sjalot fijn.
-
Snipper de dille fijn.
-
Bereiding:
-
Roerbak de sjalot en de witte selder gedurende 3 min. in de olijfolie.
-
Voeg de diepgevroren vis en de komkommer toe en bak 3 min. al roerende.
-
Voeg de bouillon en de citroenrasp toe en laat 2 min. baken.
-
Meng de dille en de kerstomaten eronder en roer nog 1 min. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de rijst gaar (kooktijd: zie verpakking).
-
Afwerking:
-
Lepel op elk bord wat rijst en omring met de wokbereiding. Dien onmiddellijk op. Servez met gebakken broodkorstjes met kervel.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Ducla (wit) A.C. Entre-deux-Mers Wijn Orca Bay Sauvignon Blanc Nieuw-Zeeland
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de komkommer en de witte selder in reepjes.
-
Snij de sjalot fijn.
-
Snipper de dille fijn.
-
Bereiding:
-
Roerbak de sjalot en de witte selder gedurende 3 min. in de olijfolie.
-
Voeg de diepgevroren vis en de komkommer toe en bak 3 min. al roerende.
-
Voeg de bouillon en de citroenrasp toe en laat 2 min. baken.
-
Meng de dille en de kerstomaten eronder en roer nog 1 min. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de rijst gaar (kooktijd: zie verpakking).
-
Afwerking:
-
Lepel op elk bord wat rijst en omring met de wokbereiding. Dien onmiddellijk op. Servez met gebakken broodkorstjes met kervel.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Ducla (wit) A.C. Entre-deux-Mers Wijn Orca Bay Sauvignon Blanc Nieuw-Zeeland