- Bewaar

- Bewaar
Wokschotel met kip en gebakken rijst
Onze drankensuggesties
Wijn Sangiovese Daunia I.G.T. Farnese Italië Wijn Groot Genoegen Cinsaut-Cabernet Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Klop de eieren los met een vork.
-
Snipper de rode ui heel fijn en snij de jonge uitjes in ringetjes.
-
Snij de kippenborstfilet in reepjes.
-
Schil de komkommers en snij in kleine blokjes. Verdeel de broccoli in roosjes.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. oosterse bakolie in de wok en roerbak de kippenreepjes gedurende 2 min.
-
Voeg de komkommerblokjes en de broccoliroosjes toe.
-
Overgiet met de sojasaus en de kippenbouillon en laat gedurende 5 min. gaar worden. Roer er de mosterd onder. Bind de saus eventueel met instantsausbinder indien ze wat te lopend is.
-
Verhit 1 eetl. oosterse bakolie in een kookpot en bak de rijst gedurende 2 min. Giet er de losgeklopte eieren over en roerbak tot ze stollen. Neem van het vuur en roer er de rode ui, de jonge uitjes en de oestersaus door.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.
Onze drankensuggesties
Wijn Sangiovese Daunia I.G.T. Farnese Italië Wijn Groot Genoegen Cinsaut-Cabernet Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Klop de eieren los met een vork.
-
Snipper de rode ui heel fijn en snij de jonge uitjes in ringetjes.
-
Snij de kippenborstfilet in reepjes.
-
Schil de komkommers en snij in kleine blokjes. Verdeel de broccoli in roosjes.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. oosterse bakolie in de wok en roerbak de kippenreepjes gedurende 2 min.
-
Voeg de komkommerblokjes en de broccoliroosjes toe.
-
Overgiet met de sojasaus en de kippenbouillon en laat gedurende 5 min. gaar worden. Roer er de mosterd onder. Bind de saus eventueel met instantsausbinder indien ze wat te lopend is.
-
Verhit 1 eetl. oosterse bakolie in een kookpot en bak de rijst gedurende 2 min. Giet er de losgeklopte eieren over en roerbak tot ze stollen. Neem van het vuur en roer er de rode ui, de jonge uitjes en de oestersaus door.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Sangiovese Daunia I.G.T. Farnese Italië Wijn Groot Genoegen Cinsaut-Cabernet Zuid-Afrika