- Bewaar

- Bewaar
Worst met gebakken aardappelen en boterboontjes
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Bier Tripel d’Anvers Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schil intussen de zoete aardappel en snij in hapklare stukken. Meng met 1/3 van de olijfolie, kruid met peper en zout en schik in een ovenschaal.
-
Meng de krieltjes met de oliemengeling uit de verpakking en zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven met de zoete aardappel.
-
Kook de boterboontjes 8 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Snipper de sjalot fijn, verhit 1/3 van de olijfolie en stoof de sjalot 2 min. Voeg de boterboontjes toe en stoof 4 min. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de worsten 5 min. aan elke kant.
-
Verdeel de 2 soorten aardappelen over de borden en serveer met de boontjes en de worst.
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Bier Tripel d’Anvers Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schil intussen de zoete aardappel en snij in hapklare stukken. Meng met 1/3 van de olijfolie, kruid met peper en zout en schik in een ovenschaal.
-
Meng de krieltjes met de oliemengeling uit de verpakking en zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven met de zoete aardappel.
-
Kook de boterboontjes 8 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Snipper de sjalot fijn, verhit 1/3 van de olijfolie en stoof de sjalot 2 min. Voeg de boterboontjes toe en stoof 4 min. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de worsten 5 min. aan elke kant.
-
Verdeel de 2 soorten aardappelen over de borden en serveer met de boontjes en de worst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Bier Tripel d’Anvers Sterk blond bier