- Bewaar

- Bewaar
Worstenbroodjes met hutsepot
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Les Hauts Rocs 'Boisé' A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de ui in stukken van 1 cm.
-
Snij de wortelen in dikke plakken.
-
Schil de raapjes en snij in partjes.
-
Verwijder de harde kern uit de halve groenekool en snij de rest in reepjes.
-
Snij het voetje van de spruiten en halveer ze.
-
Snij 1 worst in stukjes van ± 1 cm en hou opzij voor de hutsepot.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Rol de vellen bladerdeeg open en snij elk vel in 3 driehoeken. Rol 1 stuk bladerdeeg als een croissant rond elke worst. Klop de eidooier los en bestrijk er de worstenbroodjes mee. Leg op een bakplaat met bakpapier. Zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Smelt intussen de boter in een grote kookpot en stoof de ui glazig. Voeg de stukjes worst toe en bak 5 min. goudbruin. Roer regelmatig.
-
Voeg de wortelen, de rapen en de spruiten toe. Laat nog 5 min. bakken en roer regelmatig om.
-
Giet er de vleesbouillon bij en laat 5 min. koken op een zacht vuur.
-
Voeg de groenekool toe en laat nog 10 min. koken. Breng op smaak met de mosterd, peper en zout.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 18 maand Bereiding 25 min. 1 Schil 1 aardappel, 100 g wortelen en 75 g raapjes en snij in stukjes. Kook 15 min. in water. Giet af. 2 Verhit intussen 1 koffiel. plantaardige olie in een pan en bak 30 g worst gaar. 3 Pureer de groenten. Snij de worst in kleine stukjes en meng onder de groentepuree.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Les Hauts Rocs 'Boisé' A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de ui in stukken van 1 cm.
-
Snij de wortelen in dikke plakken.
-
Schil de raapjes en snij in partjes.
-
Verwijder de harde kern uit de halve groenekool en snij de rest in reepjes.
-
Snij het voetje van de spruiten en halveer ze.
-
Snij 1 worst in stukjes van ± 1 cm en hou opzij voor de hutsepot.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Rol de vellen bladerdeeg open en snij elk vel in 3 driehoeken. Rol 1 stuk bladerdeeg als een croissant rond elke worst. Klop de eidooier los en bestrijk er de worstenbroodjes mee. Leg op een bakplaat met bakpapier. Zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Smelt intussen de boter in een grote kookpot en stoof de ui glazig. Voeg de stukjes worst toe en bak 5 min. goudbruin. Roer regelmatig.
-
Voeg de wortelen, de rapen en de spruiten toe. Laat nog 5 min. bakken en roer regelmatig om.
-
Giet er de vleesbouillon bij en laat 5 min. koken op een zacht vuur.
-
Voeg de groenekool toe en laat nog 10 min. koken. Breng op smaak met de mosterd, peper en zout.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 18 maand Bereiding 25 min. 1 Schil 1 aardappel, 100 g wortelen en 75 g raapjes en snij in stukjes. Kook 15 min. in water. Giet af. 2 Verhit intussen 1 koffiel. plantaardige olie in een pan en bak 30 g worst gaar. 3 Pureer de groenten. Snij de worst in kleine stukjes en meng onder de groentepuree.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Les Hauts Rocs 'Boisé' A.O.P. Côtes du Rhône