- Bewaar

- Bewaar
Worstenbroodjes van gehakt
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Rasiguères - Château Planèzes A.O.P. Côtes du Roussillon
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de plakken bladerdeeg volledig ontdooien op kamertemperatuur.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak het knoflook en de sjalot glazig.
-
Meng het gehakt met het paneermeel, de tijm en het ei in een grote kom. Voeg het knoflook en de sjalot toe en kruid met peper en zout. Kneed goed.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bestrooi intussen het werkblad met bloem en rol de vellen bladerdeeg uit. Snij elk vel in 3 gelijke stroken.
-
Verdeel het gehakt telkens over het midden van de 12 stroken bladerdeeg en druk het lichtjes aan tot een worstje.
-
Doe op elk worstje een beetje ketchup en rol het bladerdeeg strak op. Leg op een bakplaat met bakpapier. Maak inkepingen in het bladerdeeg met een mesje.
-
Roer de eidooier los met 1 eetl. water en bestrijk er het bladerdeeg met een borsteltje mee.
-
Zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Rasiguères - Château Planèzes A.O.P. Côtes du Roussillon
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de plakken bladerdeeg volledig ontdooien op kamertemperatuur.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak het knoflook en de sjalot glazig.
-
Meng het gehakt met het paneermeel, de tijm en het ei in een grote kom. Voeg het knoflook en de sjalot toe en kruid met peper en zout. Kneed goed.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bestrooi intussen het werkblad met bloem en rol de vellen bladerdeeg uit. Snij elk vel in 3 gelijke stroken.
-
Verdeel het gehakt telkens over het midden van de 12 stroken bladerdeeg en druk het lichtjes aan tot een worstje.
-
Doe op elk worstje een beetje ketchup en rol het bladerdeeg strak op. Leg op een bakplaat met bakpapier. Maak inkepingen in het bladerdeeg met een mesje.
-
Roer de eidooier los met 1 eetl. water en bestrijk er het bladerdeeg met een borsteltje mee.
-
Zet 25 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Rasiguères - Château Planèzes A.O.P. Côtes du Roussillon