- Bewaar

- Bewaar
Worstjesstoofpot met bloemkool
Onze drankensuggesties
Bier Super 8 IPA Blond bier Wijn Château Crillon A.O.P Ventoux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
40 min.
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als je ze eerst 10 sec. onderdompelt in kokend water). Snij de tomaten in blokjes.
-
Snipper de ui en het basilicum fijn.
-
Snij de bloemkool in kleine roosjes.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de worsten en de fijngesnipperde ui goudbruin.
-
Voeg de bloemkoolroosjes en de blokjes tomaat toe, samen met 1 dl water. Kruid met het gedroogde basilicum, het paprikapoeder, de rozemarijn en de Provençaalse kruiden. Dek af en laat 15 min. sudderen.
-
Kook intussen de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Haal de worsten uit de kookpot, snij in stukken van 4 cm en doe ze opnieuw bij de groenten. Bestrooi met het verse basilicum.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 18 maand Bereiding (30 min.) 1 Snij 1 gepelde en ontpitte tomaat, 80 g bloemkool en 1/4 ui in kleine stukjes. 2 Verhit 1 koffiel. plantaardige olie in een kookpot en bak 40 g chipolata en de ui goudbruin. Voeg de bloemkool, de tomaat, 1/2 dl water, 1/4 koffiel. basilicum (gedroogd), 1 mespunt paprikapoeder en 1/4 koffiel. rozemarijn (gedroogd) toe. Dek af en laat 15 min. sudderen. 3 Kook intussen 30 g tarwegraantjes gaar in ongezouten water. Giet af. 4 Meng alles onder elkaar en voeg 5 fijngesnipperde basilicumblaadjes toe.
Onze drankensuggesties
Bier Super 8 IPA Blond bier Wijn Château Crillon A.O.P Ventoux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
40 min.
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als je ze eerst 10 sec. onderdompelt in kokend water). Snij de tomaten in blokjes.
-
Snipper de ui en het basilicum fijn.
-
Snij de bloemkool in kleine roosjes.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de worsten en de fijngesnipperde ui goudbruin.
-
Voeg de bloemkoolroosjes en de blokjes tomaat toe, samen met 1 dl water. Kruid met het gedroogde basilicum, het paprikapoeder, de rozemarijn en de Provençaalse kruiden. Dek af en laat 15 min. sudderen.
-
Kook intussen de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Haal de worsten uit de kookpot, snij in stukken van 4 cm en doe ze opnieuw bij de groenten. Bestrooi met het verse basilicum.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 18 maand Bereiding (30 min.) 1 Snij 1 gepelde en ontpitte tomaat, 80 g bloemkool en 1/4 ui in kleine stukjes. 2 Verhit 1 koffiel. plantaardige olie in een kookpot en bak 40 g chipolata en de ui goudbruin. Voeg de bloemkool, de tomaat, 1/2 dl water, 1/4 koffiel. basilicum (gedroogd), 1 mespunt paprikapoeder en 1/4 koffiel. rozemarijn (gedroogd) toe. Dek af en laat 15 min. sudderen. 3 Kook intussen 30 g tarwegraantjes gaar in ongezouten water. Giet af. 4 Meng alles onder elkaar en voeg 5 fijngesnipperde basilicumblaadjes toe.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Super 8 IPA Blond bier Wijn Château Crillon A.O.P Ventoux