- Bewaar

- Bewaar
Wortel-sinaasslaatje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rasp de wortelen en besprenkel met het citroensap.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Schil de sinaasappelen tot op het vruchtvlees en snij het vruchtvlees in partjes van tussen de vliezen uit.
-
Meng de sinaasappelpartjes met de geraspte wortelen en de suiker. Zet minimaal 30 min. in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Kruid net voor het opdienen met peper en zout en bestrooi met de fijngesnipperde koriander.
Voor een exotische toets: voeg 1 koffiel. oranjebloesemwater toe in stap 2.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rasp de wortelen en besprenkel met het citroensap.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Schil de sinaasappelen tot op het vruchtvlees en snij het vruchtvlees in partjes van tussen de vliezen uit.
-
Meng de sinaasappelpartjes met de geraspte wortelen en de suiker. Zet minimaal 30 min. in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Kruid net voor het opdienen met peper en zout en bestrooi met de fijngesnipperde koriander.
Voor een exotische toets: voeg 1 koffiel. oranjebloesemwater toe in stap 2.