Wortelpuree met kalfsvlees
Wortelpuree met kalfsvlees

Wortelpuree met kalfsvlees

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de aardappel en snij in stukjes. Kook of stoom de stukjes aardappel en de wortelschijfjes 15 à 20 min.

  3. Voeg de laatste 7 min. de kalfsescalope toe. Snipper intussen de basilicumblaadjes fijn.

  4. Giet alles af en prak de wortelschijfes en de aardappelstukjes fijn met een vork. Maal de kalfsescalopes fijn en meng door de puree. Voeg de olijfolie en eventueel nog wat kookvocht toe.

  5. Doe er fijngesnipperde basilicumblaadjes bij en meng goed.

Tip

Vanaf 6 maanden

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de aardappel en snij in stukjes. Kook of stoom de stukjes aardappel en de wortelschijfjes 15 à 20 min.

  3. Voeg de laatste 7 min. de kalfsescalope toe. Snipper intussen de basilicumblaadjes fijn.

  4. Giet alles af en prak de wortelschijfes en de aardappelstukjes fijn met een vork. Maal de kalfsescalopes fijn en meng door de puree. Voeg de olijfolie en eventueel nog wat kookvocht toe.

  5. Doe er fijngesnipperde basilicumblaadjes bij en meng goed.

Tip

Vanaf 6 maanden

Bekijk het recept digitaal