- Bewaar

- Bewaar
Wortelstoofpotje met groenteballetjes
Onze drankensuggesties
Bier Primus pilsbier Wijn Orvieto Classico D.O.C. Villa Sopita Umbria - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui fijn.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in grote stukken.
-
Snij de selder in dunne boogjes.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Hak de koriander grof.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui, de selder en de tijm glazig.
-
Voeg de diepgevroren wortel en prei, en de zoete aardappel toe.
-
Overgiet met de bouillon en laat 25 min. afgedekt sudderen.
-
Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een pan en bak de diepgevroren groenteballetjes.
-
Meng de gebakken groenteballetjes en de uitgelekte witte bonen met de groenten, en verwarm nog even. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk af met de grofgehakte koriander.
Onze drankensuggesties
Bier Primus pilsbier Wijn Orvieto Classico D.O.C. Villa Sopita Umbria - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui fijn.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in grote stukken.
-
Snij de selder in dunne boogjes.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Hak de koriander grof.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui, de selder en de tijm glazig.
-
Voeg de diepgevroren wortel en prei, en de zoete aardappel toe.
-
Overgiet met de bouillon en laat 25 min. afgedekt sudderen.
-
Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een pan en bak de diepgevroren groenteballetjes.
-
Meng de gebakken groenteballetjes en de uitgelekte witte bonen met de groenten, en verwarm nog even. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk af met de grofgehakte koriander.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Primus pilsbier Wijn Orvieto Classico D.O.C. Villa Sopita Umbria - Italië