Worteltjes en erwtjes
- Bewaar

- Bewaar
Worteltjes en erwtjes
15 min.
Bijgerecht
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
119 kcal
Vet
3.9 g
Koolhydraat
15.2 g
Eiwit
6 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortelen in schijfjes.
-
Snipper de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de fijngesnipperde ui glazig.
-
Voeg de wortelschijfjes en de erwtjes toe en roer gedurende 1 min. Breng op smaak met het kruidentuiltje, peper en zout.
-
Overgiet met 1 dl water, dek af en laat verder sudderen tot de groenten gaar zijn (± 8 min).
-
Afwerking:
-
Serveer met varkensgebraad, worst of steak.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortelen in schijfjes.
-
Snipper de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de fijngesnipperde ui glazig.
-
Voeg de wortelschijfjes en de erwtjes toe en roer gedurende 1 min. Breng op smaak met het kruidentuiltje, peper en zout.
-
Overgiet met 1 dl water, dek af en laat verder sudderen tot de groenten gaar zijn (± 8 min).
-
Afwerking:
-
Serveer met varkensgebraad, worst of steak.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
119 kcal
Vet
3.9 g
Koolhydraat
15.2 g
Eiwit
6 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?