- Bewaar

- Bewaar
Wrap met geitenkaastapenade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Meng de olijventapenade met de geitenkaas.
-
Snij de kerstomaten in schijfjes.
-
Snipper het basilicum fijn.
-
Bereiding:
-
Besmeer de wraps met de geitenkaastapenade en kruid met enkele draaien van de Provençaalse kruidenmolen.
-
Verdeel er de schijfjes kerstomaat over en bestrooi met het basilicum. Rol de wraps strak op.
-
Afwerking:
-
Rol er een servet rond voor in de lunchbox.
Als u de wraps in stukjes van 2 cm snijdt, kan u ze als hapjes serveren.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Meng de olijventapenade met de geitenkaas.
-
Snij de kerstomaten in schijfjes.
-
Snipper het basilicum fijn.
-
Bereiding:
-
Besmeer de wraps met de geitenkaastapenade en kruid met enkele draaien van de Provençaalse kruidenmolen.
-
Verdeel er de schijfjes kerstomaat over en bestrooi met het basilicum. Rol de wraps strak op.
-
Afwerking:
-
Rol er een servet rond voor in de lunchbox.
Als u de wraps in stukjes van 2 cm snijdt, kan u ze als hapjes serveren.