Wrap met geitenkaastapenade
Wrap met geitenkaastapenade

Wrap met geitenkaastapenade

15 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 352 kcal
Vet 17.6 g
Koolhydraat 36.7 g
Eiwit 11.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Meng de olijventapenade met de geitenkaas.

  3. Snij de kerstomaten in schijfjes.

  4. Snipper het basilicum fijn.

  5. Bereiding:
  6. Besmeer de wraps met de geitenkaastapenade en kruid met enkele draaien van de Provençaalse kruidenmolen.

  7. Verdeel er de schijfjes kerstomaat over en bestrooi met het basilicum. Rol de wraps strak op.

  8. Afwerking:
  9. Rol er een servet rond voor in de lunchbox.

Tip

Als u de wraps in stukjes van 2 cm snijdt, kan u ze als hapjes serveren.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Meng de olijventapenade met de geitenkaas.

  3. Snij de kerstomaten in schijfjes.

  4. Snipper het basilicum fijn.

  5. Bereiding:
  6. Besmeer de wraps met de geitenkaastapenade en kruid met enkele draaien van de Provençaalse kruidenmolen.

  7. Verdeel er de schijfjes kerstomaat over en bestrooi met het basilicum. Rol de wraps strak op.

  8. Afwerking:
  9. Rol er een servet rond voor in de lunchbox.

Tip

Als u de wraps in stukjes van 2 cm snijdt, kan u ze als hapjes serveren.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 352 kcal
Vet 17.6 g
Koolhydraat 36.7 g
Eiwit 11.2 g

Bekijk het recept digitaal