Wrap met kipsalade en komkommer
Wrap met kipsalade en komkommer

Wrap met kipsalade en komkommer

10 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 607 kcal
Vet 35.3 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraat 54.2 g
Suiker 6.2 g
Vezel 2.2 g
Eiwit 17 g
Zout 2.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. (10 min.)

  2. Snij de halve komkommer in lange brede slierten met een dunschiller.

  3. Snij de ijsbergsla in repen.

  4. Verdeel de kipsalade over de wraps.

  5. Beleg met de ijsbergsla, de halfgedroogde tomaten en de komkommer.

  6. Rol de wraps stevig op en snij in 2.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. (10 min.)

  2. Snij de halve komkommer in lange brede slierten met een dunschiller.

  3. Snij de ijsbergsla in repen.

  4. Verdeel de kipsalade over de wraps.

  5. Beleg met de ijsbergsla, de halfgedroogde tomaten en de komkommer.

  6. Rol de wraps stevig op en snij in 2.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 607 kcal
Vet 35.3 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraat 54.2 g
Suiker 6.2 g
Vezel 2.2 g
Eiwit 17 g
Zout 2.3 g

Bekijk het recept digitaal