- Bewaar

- Bewaar
Wrap met pitavlees en paprika
Onze drankensuggesties
Wijn Salento I.G.T. Verso Rosato Puglia - Italië Bier La Cambre IPA Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Snipper de sjalotten fijn. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika’s en snij in reepjes.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de sjalotten glazig. Voeg het pitavlees toe en bak ± 2 min. gaar.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Voeg de paprikareepjes en de tomatenstukjes toe. Kruid met de Provençaalse kruiden, de cayennepeper en zout. Laat 10 min. sudderen.
-
Verdeel de paprika-tomatensaus met pitavlees over de maïstortilla’s en rol op. Leg op een bakplaat met bakpapier en zet ± 5 min. in de voorverwarmde oven.
-
Serveer met de slamix en werk af met plukjes koriander.
Onze drankensuggesties
Wijn Salento I.G.T. Verso Rosato Puglia - Italië Bier La Cambre IPA Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Snipper de sjalotten fijn. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika’s en snij in reepjes.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de sjalotten glazig. Voeg het pitavlees toe en bak ± 2 min. gaar.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Voeg de paprikareepjes en de tomatenstukjes toe. Kruid met de Provençaalse kruiden, de cayennepeper en zout. Laat 10 min. sudderen.
-
Verdeel de paprika-tomatensaus met pitavlees over de maïstortilla’s en rol op. Leg op een bakplaat met bakpapier en zet ± 5 min. in de voorverwarmde oven.
-
Serveer met de slamix en werk af met plukjes koriander.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Salento I.G.T. Verso Rosato Puglia - Italië Bier La Cambre IPA Blond abdijbier