Wrap met pitavlees en paprika
Wrap met pitavlees en paprika

Wrap met pitavlees en paprika

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2305 kj
Energie 551 kcal
Vet 26 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraat 50.3 g
Suiker 7.9 g
Vezel 3.6 g
Eiwit 27.2 g
Zout 1.2 g
natrium 0.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Snipper de sjalotten fijn. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika’s en snij in reepjes.

  3. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de sjalotten glazig. Voeg het pitavlees toe en bak ± 2 min. gaar.

  4. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  5. Voeg de paprikareepjes en de tomatenstukjes toe. Kruid met de Provençaalse kruiden, de cayennepeper en zout. Laat 10 min. sudderen.

  6. Verdeel de paprika-tomatensaus met pitavlees over de maïstortilla’s en rol op. Leg op een bakplaat met bakpapier en zet ± 5 min. in de voorverwarmde oven.

  7. Serveer met de slamix en werk af met plukjes koriander.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Snipper de sjalotten fijn. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika’s en snij in reepjes.

  3. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de sjalotten glazig. Voeg het pitavlees toe en bak ± 2 min. gaar.

  4. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  5. Voeg de paprikareepjes en de tomatenstukjes toe. Kruid met de Provençaalse kruiden, de cayennepeper en zout. Laat 10 min. sudderen.

  6. Verdeel de paprika-tomatensaus met pitavlees over de maïstortilla’s en rol op. Leg op een bakplaat met bakpapier en zet ± 5 min. in de voorverwarmde oven.

  7. Serveer met de slamix en werk af met plukjes koriander.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2305 kj
Energie 551 kcal
Vet 26 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraat 50.3 g
Suiker 7.9 g
Vezel 3.6 g
Eiwit 27.2 g
Zout 1.2 g
natrium 0.5 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Salento I.G.T. Verso Rosato Puglia - Italië Bier La Cambre IPA Blond abdijbier

Bekijk het recept digitaal